tomson Odesláno 19. květen 2003 Odesláno 19. květen 2003 Setkaj se 2 kámoši a jeden říká druhému takou milenku jak mám já nemá nikdo protože to je práce ale když pracuji tak ji pořád vkuse mrdám. Citovat
Guest Tomáš1 Odesláno 20. květen 2003 Odesláno 20. květen 2003 Týýýýýýýýýýývollllllllllléééééééééééé to je hustý.:D:D Citovat
Krmy Odesláno 20. květen 2003 Odesláno 20. květen 2003 Deeper:Já jen chci vědět jak to dopadlo. Citovat
Hics Odesláno 30. květen 2003 Odesláno 30. květen 2003 Fronta v obchďáku. K pokladně dorazí vozejk s cikánem. Prodavačka to spočte a cán praví: Eště tu velkou tašku. \"Chybí mi tady to kouzelný slůvko\" odvětí prodavačka. Cigoš se zamyslí vybafne na prodavačku: Čáry máry igelitku! - A to celé není vtip. Přihodilo se to kolegovi v Makru.... Citovat
Roman Odesláno 30. květen 2003 Odesláno 30. květen 2003 Originally posted by Hics Fronta v obchďáku. K pokladně dorazí vozejk s cikánem. Prodavačka to spočte a cán praví: Eště tu velkou tašku. \"Chybí mi tady to kouzelný slůvko\" odvětí prodavačka. Cigoš se zamyslí vybafne na prodavačku: Čáry máry igelitku! - A to celé není vtip. Přihodilo se to kolegovi v Makru.... To snad není možný... Tome sahary asi stále choděj:DA C.A.T. se neozval tak nevím,jak dopadl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.