TominooX Odesláno před 8 hodinami Odesláno před 8 hodinami Ahoj, potřeboval bych poradit od lidí, co mají zkušenost s Peugeotem 207. Mám Peugeot 207 1.4 HDi, rok 2008 (ne GT verze), a řeším koupi originálních 17” kol z Peugeotu 207 GT. Rozměr kol z TP prodávajícího: 7Jx17 ET26 pneu 205/45 R17 Na zahraničních fórech jsem našel, že někteří jezdí 17” na obyčejné 207 bez problémů, jiní píšou o lehkém škrtání při plném rejdu nebo větším propružení. Prodávající mi ale tvrdí, že na moji verzi by to nemuselo sedět skrz podběhy. Má tu někdo přímo zkušenost s 17” na běžné 207 1.4 HDi? Budou tam ty kola bez problémů pasovat? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno před 7 hodinami Odesláno před 7 hodinami ahoj, nejdříve se podívej do VT, jestli je vůbec můžeš na auto dát, jinak tě vyhodí z STK ale ze zkušenosti můžu napsat, že ta kola obyčejná 1.4 HDi tzv. 'neutáhne', prostě má malý výkon, bude to na autě lépe vypadat , ale to je tak vše, zhorší se vedení vozu, akcelerace atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.