Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Tomáš1
Odesláno

Tak jak to s tebou vypadá? Jeste máš \"černou rakev\" a nebo něco nového??? Dlouho jsem na Peugeot stránkách nebyl tak jsem zvědavej:D

Odesláno

TO Tomas1...jeste stale mam asi se do ni trochu...trochu vic vyser...takze si ho asi zatim necham....ted bych na nem tratila 40.000 Kc a to si nemuzu dovolit....

:(

Odesláno

To Anita: Txem zaslech z kuloárů tu hezkou story s převodovkou a spojkou... Kdyby to nebylo od důvěryhodný osoby (nečervenej se Pé?o :D ), tak tomu snad ani neuvěřím. No hezká práce. Ale má to dě výhody. 1. Máš to dobře opravený a za to ručím. 2. Můžeš zůstat v klubu :D - necháš - li si Peugeotka.

Odesláno

Vostik mimo misu jsme ted dva:(:(:( a kde jsou fotecky by me taky zajímalo:):)

Odesláno

No dobrá, tak já vás na tu mísu usadím (snad Anita promine). Prostě onehdá volala, že s tím někde poskočila a že ji nejde řadit a prkluzuje spojka, tak sem to otypoval na seknutej přítlačák a poslal ji ke kámošovi do servisu a ten mi posléze zdělil, že nějaký superprase, co se v tom hrabalo před časem přidělalo převodovku na celé DVA!!! šrouby!!! Ty to pochopitelně dlouho nevydrželi, takže šla převodovka k zemi. Naštěstí se nic jinýho nestalo, tak doplnil šrouby a matky kam to šlo, páč tam toho nebylo přidělanýho víc a auto je zase v cajku. Jak tohle může někdo udělat fakt nechápu. Vyběhnout jí ta převodovka ve 130 na dálnici, tak to má nožná Anita spočtený. Já se ku*va taky neseru do oční chyrurgie, když vím, že by odemě vylejzali všichni s bílou holí.:mad:

Odesláno

tak tomu rikam super prasarna a melo by se za to zavirat.Dalo by se to posoudit jako umyslne ublizeni na zdravi

Odesláno

Cabrio: Máš recht, neřikej mi, že někdo normální nechá převodovku na 2 šroubech, snad bych ho zabil, stát se mi to někde na cestě.

Hics: Když si někdo dokáže vyhrát s palubkou od peginy, tak nějaká operace oka pro něj bude hračka, ne?????? Sakra zrovna mě začalo nějak svědit

Odesláno

To Deeper: No problém, ale udělám ti na očičku rudou duhovku a nádherně modrou čočkovou spojku. Jinak to zatím neumím, ale přístrojovka v týhle kombinaci je nádherná, takže Deeperovi to bude určitě slušet taky.... :D:D:D

Odesláno

Pavda je taková, že Štefanova metoda je rychlá a bezesporu účinná:D , ale nefunguje na přístrojovky a nemusíš za ní řešit paragraf 422.... U mé metody to chce podobnej přístup, jako když se ženská líčí a taky to pak podobně vypadá (nemyslím pětapadesátnici s půl kilem makeupu na dm2) Prostě fešná krasava. A dy? si to konec konců Štefane videl na vlastní bulwy, tak víš že nekecám...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...