Zabak22 Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen (upraveno) Zdravím všetkých. Mám motor 1.6 HDi (kód motora 9HZ) a riešim nasledovný problém. FAP filter je upchatý, najpravdepodobnejšie v dôsledku predchádzajúceho spaľovania oleja (spotreba bola cca 1l/1000 km). Tento problém s olejom je už vyriešený a odvtedy sa najazdilo asi 4-5tisíc km. Fap má momentálne vysoký protitlak, až tak, že to pretláča spaliny cez turbo do sania (viď priložené fotky z diagnostiky). Filter je originálny diel Peugeot a má najazdených cca 100tisíc km.Ide mi o to, že pán, ktorý mi ho mal čistiť, tvrdí, že filter je prasknutý. Usudzuje tak z prítomnosti sadzí na výstupe z fapu. Avšak zhruba pred mesiacom som prešiel cez ek s hodnotou dymivosti 0,300 z povolenej normy 5,100. Nerozumiem celkom, o čo tu ide, má byť výstupná strana FAP filtra úplne čistá, alebo je tam nejaký nános normálny ?Filter som mal kompletne rozobratý (zo spony), no nikde som nevidel žiadnu viditeľnú prasklinu, a to ani pri pohľade endoskopom na výstupnú stranu (prikladám fotky). Čo sa týka hodnôt: protitlak je pri studenom motore na voľnobehu 24 mbar, no po zohriatí motora stúpne na voľnobehu na 59 mbar. Snímač tlaku je v poriadku, pri zapnutom zapaľovaní ukazuje 0 mbar. Za každú radu vopred ďakujem. Upraveno 16. květen uživatelem Zabak22 Fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.