Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

jenak je ta rozperka otocena a ruha vec, ze jsem ji musel trosku vic vyvrtat diry na srouby, nepasovalo to uplne :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jenak je ta rozperka otocena a ruha vec, ze jsem ji musel trosku vic vyvrtat diry na srouby, nepasovalo to uplne :-)

A to máš origo z coupé 406? Otočená? :myslim

Já ji mám z coupé a pasovala prostě nádherně. :)

Odesláno

čakome chtěl bych tvůj komp..to musíé bejt jak enciklopedie....ty máš fotky snad úplně na každej dotaz :D ale paráda...koukal jsem na starý přízpěvky ze 406 a moc pěkný fotky se tuněkde oběvujou:super a ta rozpěra pěkná ale souhlas s...206...ta první je o hezčí

Odesláno

já furt chodim na tuningy a hledám 406...nic extra tam většinou není a jen sem tam někde něco zahlídnu.spíš hledám inspiraci atd.sice já mám už jasnou vizi ale vždy se může trochu odlišit nechceš mi nějakou tu fotku poslat na mail?

Odesláno

to je sice hezký...to by mě napadlo že ve francii toho bude víc ale kdo mi dá nějakej rychlokurz?umím sotva česky :D mě nejde ani tak o spoilery...celkově musí být auto vyleděný vkusně a to se dá udělat i bez nějakého toho spoileru.ty máš auto pěkný a taky nemáš nějak extra nárazník...jen se zbavit nějakých otvorů lišt atd...vždyť ty asi nejlíp víš o čem mluvím....jen bych chtěl vidět pár věcí jak se co komu povedlo či nepovedlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...