hanz.1 Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen Zdravím všechny členy, mám problém s navigací v Travelleru, že jsem na mapě jinde než bych měl být. Stalo se to zřejmě po výměně 12V baterie, protože orig. už umřela a auto bylo několik dní v garáži, takže bylo kompletně bez proudu. Reset jsem zkusil -nic, tak jedině přehrát mapy, nebo firmware rádia? Citovat
pavelu96 Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen Zdar, tipnul bych že odešel modul GPS antény. Měl jsem to samé na staré 5008. Citovat
hanz.1 Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen Správný čas se z GPS normálně načetl, po mapě se také pohybuju, jen o cca 80- 100km vedle. Citovat
pavelu96 Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen Důležité je, kolik auto vidí GPS satelitů, pokud 0, tak je to jasné... Auto mi stálo v Liberci, ale podle navigace bylo asi 100km v Německu. Citovat
hanz.1 Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen Za chvilku na to kouknu, jsem mimo, ale nenašel jsem v menu zobrazení satelitů. Někde jsem četl, že by se na 6 sekund mělo podržet tlačítko navigace na infotainmentu. Citovat
hanz.1 Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen Tak hlásím úspěch! Po dalším nastartování se poloha v navigaci ukazuje správně, tak snad to vydrží. Zřejmě to tou ztrátou napětí bylo nějaké poblbané, či co. Asi zbytečný poplach, ale díky za reakce. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.