DušanČ Posted Tuesday at 06:48 PM Posted Tuesday at 06:48 PM Zdravím vás chcel by som upraviť svoju 207 1.6 HDI 68kw 9HP na cca 100-110kw pozeral som na UK stránke hdituning ako upravili DS3 s mojím motorom tak som začal zháňať diely. Zohnal som turbo GTD1244VZ z 1.6 bhdi 120k je to veľké turbo s variabilitou a snímačom polohy, k turbo mám prívod oleja a prepad a aj tepelný štít s nadáciou trubkou z filtra. Ďalej som pre istotu pozhanal jednotku motora EDC17C10 a chcem všetky úpravy robiť na nej Egr-dpf off a potom spraviť nejak soft aby veľké turbo chodilo ako má. Intercooler zatiaľ nechá sériu lebo čo som čítal tak problém je len pri meraní výkonu na valcoch že sa prehrieva vzduch a nestiha chladiť ale v premávke je to OK ale urcite pojde aj ten nový väčší. Akurat narážam na problém s úpravou softu lebo kamarát mi zatiaľ spravil klon jednotky a čipol 68kw len nevie ako spraviť z obtoku variabilitu nevie tu niekto upraviť mapu na veľké VNT turbo alebo má niekto už správnemu takú 1.6ku. Mapu mám zalohovanu Quote
Recommended Posts