Milda508 Odesláno 11. prosinec 2025 Odesláno 11. prosinec 2025 Zdravím, neví někdo prosím, kde umí vrátit starší verzi SW pro originální rádio RT6 s dotykovou obrazovkou? Po aktualizaci si rádio nepamatuje poslední přehrávanou skladbu z USB a zmizela možnost kopírovat do jukeboxu. Díky Citovat
Tomdlouhan Odesláno 11. prosinec 2025 Odesláno 11. prosinec 2025 Ahoj. No nevim jak ti poradit e im jak je cej fen sw udelanej a hlavne kde je ulozenej .Pokud je v nektery pameti do ktery muze pouze update tak se obavam ze mozna v Peugeotu ale je to bez zaruky .Frantici maji tyto veci osefovane aby do toho neslo jen tak stourat. To neni moc dobra vyhlidka ape mozna nekdo bude vedet. Citovat
ChouLu Odesláno 11. prosinec 2025 Odesláno 11. prosinec 2025 downgrade nelze musel by jsi vyměnit SD kartu a rovnou nahrát nižší FW.. ale pak ti zase bude chybět konfigurace.. ale tvůj problém co popisuješ, je spíše vadná jednotka, než problém SW Citovat
Milda508 Odesláno 12. prosinec 2025 Autor Odesláno 12. prosinec 2025 Vadnou jednotkou to samozřejmě taky může být, ale problém vznikl hned po nahrání nového SW, tak by to byla velká náhoda. Zjistil jsem, že těmito úkony se zabývá firma STB servis a ve většině případů (dle typu rádia) jsou schopni vrátit starší verzi SW Citovat
ChouLu Odesláno 12. prosinec 2025 Odesláno 12. prosinec 2025 není to náhoda stává se to, když je ko paměť, tak při prehrání se to sesype Repas dělám i já.. ale je nesmysl tam dát starší verzi.. z jakého auta to je? Citovat
Milda508 Odesláno 12. prosinec 2025 Autor Odesláno 12. prosinec 2025 (upraveno) Možný to samozřejmě je, ale nevím, jak to zjistit a jestli je to opravitelné. Proč je nesmysl tam dát starší verzi? Já jako uživatel nevidím žádný přínos nové verze. Taky zvažují, jestli se na to nevys..to a nedat nějaké android rádio. Je to 508SW, 2.0HDI, 120KW, 2015. Upraveno 12. prosinec 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
ChouLu Odesláno 12. prosinec 2025 Odesláno 12. prosinec 2025 Novější verze je podstatně stabilnější.. a není problém ta nová verze jak jsem již psal.. dělal jsem těch jednotek desítky a možná stovky aktualizací a spíše to umře na paměť, než chybu v SW než dávat nějaký android, doporučil bych přestavbu na novější verzi origo - NAC Citovat
Milda508 Odesláno 12. prosinec 2025 Autor Odesláno 12. prosinec 2025 Díky za tip, napsal jsem ti e-mail, jestli nevadí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.