Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, 

neví někdo prosím, kde umí vrátit starší verzi SW pro originální rádio RT6 s dotykovou obrazovkou? Po aktualizaci si rádio nepamatuje poslední přehrávanou skladbu z USB a zmizela možnost kopírovat do jukeboxu. 

Díky

Odesláno

Ahoj. No nevim jak ti poradit e im jak je cej fen sw udelanej a hlavne kde je ulozenej .Pokud je v nektery pameti do ktery muze pouze update tak se obavam ze mozna v Peugeotu ale je to bez zaruky .Frantici maji tyto veci osefovane aby do toho neslo jen tak stourat. To neni moc dobra vyhlidka ape mozna nekdo bude vedet.

Odesláno

downgrade nelze ;) musel by jsi vyměnit SD kartu a rovnou nahrát nižší FW.. ale pak ti zase bude chybět konfigurace.. ale tvůj problém co popisuješ, je spíše vadná jednotka, než problém SW ;) 

Odesláno

Vadnou jednotkou to samozřejmě taky může být, ale problém vznikl hned po nahrání nového SW, tak by to byla velká náhoda. 

Zjistil jsem, že těmito úkony se zabývá firma STB servis a ve většině případů (dle typu rádia) jsou schopni vrátit starší verzi SW

Odesláno

není to náhoda :) stává se to, když je ko paměť, tak při prehrání se to sesype ;) 

Repas dělám i já.. ale je nesmysl tam dát starší verzi.. z jakého auta to je? 

Odesláno (upraveno)

Možný to samozřejmě je, ale nevím, jak to zjistit a jestli je to opravitelné. Proč je nesmysl tam dát starší verzi? Já jako uživatel nevidím žádný přínos nové verze.

Taky zvažují, jestli se na to nevys..to a nedat nějaké android rádio.

Je to 508SW, 2.0HDI, 120KW, 2015.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno

Novější verze je podstatně stabilnější.. a není problém ta nová verze jak jsem již psal.. dělal jsem těch jednotek desítky a možná stovky aktualizací a spíše to umře na paměť, než chybu v SW 

než dávat nějaký android, doporučil bych přestavbu na novější verzi origo - NAC ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...