Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

na mojej 5008 II - 2.0HDI 130kw r.v. 2019 mi blbne riadiaca jednotka kurenia. Prejavuje sa to tak, ze po starte sa neda zmenit smerovanie klapiek a auto fuka
len studeny vzduch a nereaguje na zmenu zvolenej klapky. Bol som v original servise Peugeotu a tam mi povedali ze uz maju 2 take pripady
ale ze jednotky su dlhodobo nedostupne. Neriesili ste niekto nieco podobne s tym ze by ste si jednotku nechali pozriet u nejakeho auto elektrikara?
Popripade mi vedeli poslat aj schemu kde by mala byt jednotka umiestnena? (v Peugeote mi neboli ochotny tuto informaciu poskytnut)
Po odpojeni baterie (niekedy az na 2 az 3 pokus) sa jednotka spamata a funguje ako ma.
Uz si neviem rady. Dakujem za kazdy napad. Skusal som na nete hladat snad vsade a nic

Odesláno

jednotka je pod palubkou vlevo za kastlíkem spolujezdce ale na jednotce nic neuvidíš… a ve vnitr uz vůbec ne.. podle všeho co jsem řešil se sype sw 

Odesláno (upraveno)

A podarilo sa vam niečo vyriešiť?

A ide o SW riadiacej jednotky motoru alebo tie co sa stahuju priamo na stranke s mapamy a instaluju sa z usb priamo v aute?

Ďakujem, Pavel

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...