Paul8579 Odesláno 30. listopad 2025 Odesláno 30. listopad 2025 Ahojte, na mojej 5008 II - 2.0HDI 130kw r.v. 2019 mi blbne riadiaca jednotka kurenia. Prejavuje sa to tak, ze po starte sa neda zmenit smerovanie klapiek a auto fuka len studeny vzduch a nereaguje na zmenu zvolenej klapky. Bol som v original servise Peugeotu a tam mi povedali ze uz maju 2 take pripady ale ze jednotky su dlhodobo nedostupne. Neriesili ste niekto nieco podobne s tym ze by ste si jednotku nechali pozriet u nejakeho auto elektrikara? Popripade mi vedeli poslat aj schemu kde by mala byt jednotka umiestnena? (v Peugeote mi neboli ochotny tuto informaciu poskytnut) Po odpojeni baterie (niekedy az na 2 az 3 pokus) sa jednotka spamata a funguje ako ma. Uz si neviem rady. Dakujem za kazdy napad. Skusal som na nete hladat snad vsade a nic Citovat
ChouLu Odesláno 30. listopad 2025 Odesláno 30. listopad 2025 jednotka je pod palubkou vlevo za kastlíkem spolujezdce ale na jednotce nic neuvidíš… a ve vnitr uz vůbec ne.. podle všeho co jsem řešil se sype sw Citovat
Paul8579 Odesláno 30. listopad 2025 Autor Odesláno 30. listopad 2025 (upraveno) A podarilo sa vam niečo vyriešiť? A ide o SW riadiacej jednotky motoru alebo tie co sa stahuju priamo na stranke s mapamy a instaluju sa z usb priamo v aute? Ďakujem, Pavel Upraveno 30. listopad 2025 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 30. listopad 2025 Odesláno 30. listopad 2025 Jde o SW jednotky klimatizace a vždy se musela vyměnit.. není jak do toho SW sáhnout ani kde najít správný SW Citovat
Paul8579 Odesláno 2. prosinec 2025 Autor Odesláno 2. prosinec 2025 Nemate nahodou nejaky odkaz kde ju viem kupit? Podla Peugeot autorizaku su uz rok a pol nedostupne na objednanie. Kazdopadne dakujem za odpovede. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.