Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo slovensko nezní špatně ale musíte myslet i na ty co to maj pres celou republiku:(:(:(

Odesláno

Me je to jedno ale aby se to tam vsechno veslo.Ja bych veril ze i prijedou oni to jsou blázni na tohle

Odesláno

Cabrio: To jo zvláš? zápaďáci si tady rádi zamachrujou. Přeci jen maj víc možností než my na nějaký ty úpravy. Ale nebylo by to špatný. Příště by se dalo jet třeba do němec:D:D:D:D a udělat tam pořádný čoromoro:D

Odesláno

Když to tak vezmu a čtu o tom Central Europe meetingu,tak nevím,ale zase na toto je nejlepší ČR :-))) přeci jen jsme tak trošku uprostřed.Mě na tom Slovensku láká několik aspektů...1. Cizina :-),voda,dobré jídlo a v neposlední řadě je tam dost ženských,tož nezadaní si mohou nějakou svůdnou slovenku lapnout na svého LVA :-))))

Odesláno

A u nas se žadna lapnout neda??? To by jsi koukal co je v Hk pěkných byb a v okoli:D:D

Odesláno

HK je ráj na baby. Sloužil jsem tam a byla to pohada. Nebyo večera aby se něco nesehnalo. Jen bacha na ty zadaný, Hradec vypadá jak město plný kulturistů:(:(:D:D:D:D:D \"

Odesláno

Neni to tak hrozny ale nesmis trefit na tu co s tim kulturistou chodi:D:D:D:D

Odesláno

no udelat CentralEuropeMeeting neni vubec na skodu (teda Pezota) :D

Ale to tak nejake letiste... nebo velkej hangar.. treba jakej je v Praze za Ruzyní.. jsou tam 2 hangary (teda spis sklady nejake logisticke firmy)..... jo uz vim - Kněževes :o) mista je tam pokokot

Odesláno

V Hk je taky velke letiste kde ti dokonce pronajmou ohromne hangary ale tam by jsem se asi sami sobe ztratili. Na to letisti se proradal loni tuningovej sraz a letos tam je zase. Veslo se tam 35 000 lidi a ty auta ani nevim(hrozne moc a uplne v pohode)

Odesláno

To je mi jasny proto si myslim ze ten kemp by mohl stacit.Mega sraz peugeotu uz necham na nekom jinem:D:D:D:D:D

Odesláno

To nevim jestli se ti podari je sehnat neni to zadna sranda a mas konkurenci protoze master tom shani taky:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...