Jan11 Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 Ahoj, chtěl bych požádat o radu. Koupil jsem 3008 SUV, r. 2020, 1,2 puretech, benzín, automat. Když otočím klíčkem do první polohy, musím čekat cca 10-12 sekund než ho dám do druhé polohy a auto normálně nastartuje. Pokud otočím klíčkem dříve než uplyne 10-12 sekund, motor točí, ale nenastartuje a musím to opakovat. Prostě musím čekat tu dobu. Náš mechanik na to řekl "Dejte mu napít", ale přesto se ptám, zda je to běžné nebo zda bude někde problém a popřípadě zda nevíte, kde? Ptám se proto, že u žádného z mých předchozích aut jsem takhle čekat nemusel. Ještě jedna věc, nevím zda bude mít význam. Systém Start stop vypínám, ale pokud zapomenu a běží, tak funguje dobře, na křižovatkách hned naskočí, nikdy žádná komplikace, zdržení či něco podobného. Děkuji za pomoc. Citovat
ChouLu Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 je to nesmysl musí startovat hned dochází tam evidentně k nějaké špatné komunikaci ohledně odblokování immo V Praze mohu pořešit Citovat
Jan11 Odesláno 6. srpen 2025 Autor Odesláno 6. srpen 2025 (upraveno) To bych byl moc rád a z Prahy jsem. Upraveno 6. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.