Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja teda nevim,, ale mam 1,9 GTi r.v. 89 a jsou tam original bubny. Kotouce se davali asi az u tech novejsich typu. Podotykam, ze to bylo jen dobre, protoze zabrzdit ze 180 bezpecne z bubnama jaksi nejde.:(

Odesláno

Ja mam 88 ale je to total překopávka. Auto dovoz Švýcar, každej brzdovej systém jinej prasátky peu 504:)))) Paliváč je z golfa GTI a tak. Pomalu se to snažim dávat dohromady. Ale je to piplačka. Ještě že má tchán autoslužbu, ale všechno u něj neseženu:(

Odesláno

ja mám tuším 86 s tím 94kW motorem a tam jsou originál kotouče a snad ve všech doKUNdamentech byly kotouče.Horší je to z výfukem,tak se to dost podstatně liší :-( jeden tvrdí,že tam je KAT,druhý NE atp.

Odesláno

toz podle mysch chabych informaci se katy montovaly az od r.v. 88 (nebo uz mozna 87)..... pozna se to podle vykony motoru: 128k mel bezkatovy a s katem tech 120 +- autobus

Odesláno

Jo jo bez katu má větší výkon. Ale podle mě na tom zas tak nezáleží, stejně neni řízenej. Já ten kat vykuchal a žádná změna, teda kromě zvuku:D

Odesláno

Doprdele co se zase děje s tím compem? Možná, že tam ten příspěvek bude 2x.

Zavolej si na tel. 602 286 830 použité a nové autodíly Peugeot. Adresa Braškov 62

okr. Kladno.;) Sehnal jsem tam skoro všechno tak to průbni. Kdyby jsi sem jel tak cinkni ukážu Ti kde to je, protože je to drobátko zastrčený. Můj Tel. 777 88 25 87. Kdyby to nevyšlo tak bych zavolal strejdovi aby se mrknul u nich v servisu jestli se jim tam někde neobjeví ten tvůj buben. Občas se tam na Peugeoty najdou zajímavé věci. Tak uvidíš zkus to. Zatím čágo.

Nestačil by Ti od nějaké kapely??? :D Každá kapela má buben ale hlavně aby ti seděl průměr.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...