Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechal jsem naplnit klimu a zjistil jsem, že mám dirku v chladiči klimy a tak mi vytekla celá náplň.Chladič chci nechat

zavařit, ale nejdříve ho musím vyndat.

Má někdo s tím zkušenost a po případě na co musím dát při

demotáži-montáži pozor.

Odesláno

No vida :) Na 406ku je tu jiny odborník :) Zkus to napsat do sekce Modely/406.

Ale podle mého názoru to bude asi takto: sundas masku, naraznik( pri tom i plastova nadkoli) saharu s vrtulema a uz budes jen kousek od vytouzeneho cile. Jo, jeste asi i svetla budou muset dolu

Odesláno

Havlas: ten isty problem mam ja, ale asi sa do toho nepustam, lebo neni volny cas. Kde mas deravy ten chladic? ja ho mam presne v strede, ked nan pozries od naraznika. Kolko stoji cca oprava ? Lebo NEW cca 9000.-sk.

:papa

Odesláno

Chlapy das dole masku 3 stuple a 4 skrutky M8 na hornej priecke ako je zamok kapoty.Malem by som zabudol ked sa trochu zohnes a pozries pod tu hornu priecku zbadas tam dve M6 ktore drzia saharu potom 2x 30 TX na hornych uchytoch vodneho chladica odklonis ho a lala klima chladic k mani :) Uz len staci povolit dve M6 matky na klima chladici.Snad si to este dobre pametam za cca 30 min. nemas co robit ...ked vies aspon trochu drzat naradi...

Odesláno

Miro,dirku v chladiči klimy mám taky ve středu chladiče.Ta dírka je malá a měla by jít zavařit.

Nabízeli mi nový chladič od 4000 Kč - až do 6000 Kč.Dá se sehnat použitý,odtlakovaný a dávají na něho i záruku a chtějí za něho 2500 Kč-3000 Kč.

Jinak díky za rady,v pondělí se do toho pustím,potom napíšu kolik stálo zavaření chladiče,cenu neznám,protože se pohybuje podle velikosti sváru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...