DavidPraha4 Odesláno 23. duben 2025 Odesláno 23. duben 2025 (upraveno) Zdravím kolegové a prosím o pomoc na Peugeot 308 sw ,2008, 2.0 HDI, 100kw rhr mám tyto chyby všechny jsou přechodné . EGR jsem vyčistil a dál nové těsnění .Klapky sání a senzory vyčištěné . Bohužel jsem ještě nezkusil elektromagnetické ventily na podtlaky.Chyba p 1403 a p1404 zkrat na plus pól obvod přídavného topení. Někdo píše že to je EGR někdo jiný relé .Podtlak sol,turba za motorem jsem kontroloval ale podtlak nedrží okamžitě padá .Zkusil jsem z druhého auta kde nic nehlásí změřit podtlak a taky nedrží podtlak padá pomaleji ale neudrží podtlak na jednom místě , a normálně žádná chyba .Potřebují udělat emise a na tomhle to fakt neprojde .Včera jsem dal nový EGR a dal v diag oprava a nastavení EGR a hned mi zase chyba vyskočila P1403 a P1404 sice přechodná ale vyskočila .Fap mám zaplněn na 80 % auto normálně jde přes 3000 ,žádný nouzák .Už si tak nevím rady .Má někdo možnost poslat mi schéma elektriky už fakt nevím kde hledat .Další akce výměna relé 3blok a snímač diferencialniho tlaku FAP a změna žádná pořád problem. U2003 přechodná dálkové ovládaná aktivace počítače . Ještě informace k EGR ,načtení jsem provedl ,ale nastavení horní a dolní meze nejde nastavit jako na 307 ten samý motor . Děkuji moc za jakékoliv info .Dav Upraveno 6. květen 2025 uživatelem DavidPraha4 Doplnění některých informací Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.