ellf Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Dobrý den, mohli byste mi prosím někdo poradit, kolik je standardně klíčků k 206tce Sw? Ze starší škodovky jsem byl zvyklý na jedny a jedny náhradní. Ale nevim, jestli u 206tky nejsou náhodou troje...Díky moc!!! Citovat
jarinek Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Dostal jsem dvoje. Jedny s dálk. ovládáním a druhý bez. Citovat
Lordmajkl Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: jarinek Dostal jsem dvoje. Jedny s dálk. ovládáním a druhý bez. přesně tak... Citovat
Zdeny Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Mám auto dovežený z Francie a dostal jsem taky jen dvoje,jedny s dálkáčem a druhý bez. Asi je to teda standard. Jen neztratit ten s dálkáčem a imobilizérem... Mějte se:papa Citovat
jarinek Odesláno 26. srpen 2006 Odesláno 26. srpen 2006 Jasan, imobilizér je v obou klíčích, ale dálku má jen jeden. Citovat
Zdeny Odesláno 26. srpen 2006 Odesláno 26. srpen 2006 jojo,imobilizér je na obouch klíčích...Mimochodem,nevíte někdo,kolik stojí nechat si udělat duplikát i s tím imobilizérem?Já mám ten druhej jen na odemykání(to víte, dovoz ojetiny z Francie)a sichr je sichr.Díky a mějte se:papa Citovat
raspa Odesláno 27. srpen 2006 Odesláno 27. srpen 2006 Původně zaslal: Zdeny jojo,imobilizér je na obouch klíčích...Mimochodem,nevíte někdo,kolik stojí nechat si udělat duplikát i s tím imobilizérem?Já mám ten druhej jen na odemykání(to víte, dovoz ojetiny z Francie)a sichr je sichr.Díky a mějte se:papa je to trošku dražší 2500 - 3500 dle tipu auta za 3500 už máš s imobilizérem a dálkáčem taky jsem koukal jako puk Citovat
Zdeny Odesláno 27. srpen 2006 Odesláno 27. srpen 2006 Původně zaslal: raspa Původně zaslal: Zdeny jojo,imobilizér je na obouch klíčích...Mimochodem,nevíte někdo,kolik stojí nechat si udělat duplikát i s tím imobilizérem?Já mám ten druhej jen na odemykání(to víte, dovoz ojetiny z Francie)a sichr je sichr.Díky a mějte se:papa je to trošku dražší 2500 - 3500 dle tipu auta za 3500 už máš s imobilizérem a dálkáčem taky jsem koukal jako puk Díky za info!Je to docela pálka,zkusím ještě počkat,ale je dobrý vědět,kolik si nachystat:o.Měj se:papa Citovat
upper9 Odesláno 27. srpen 2006 Odesláno 27. srpen 2006 jasne 2 jeden s dálkou druhy bez, mej se Citovat
ajsik Odesláno 2. září 2006 Odesláno 2. září 2006 taky je dulezite mit security karticku ... je to spise jen proformu ale v peugeotu ti kopii bez ni jen neradi udelaji... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.