Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mel napajeni od relatka jak v pravejch tak v levejch, nemusel jsem nic tahat krome elektriky ve dverich, vsechno bylo privedeny az do tech sloupku.

nejjednodussi co muzes zkusit je to, ze tam das to relatko, vezmes si V-metr a najdes si ty draty ve sloupku, ja jsem je nasel tak, ze jsem mel jeden kabel od V-metru furt na kostru (zelenozlutej drat) a druhym jsem hledal 12V na tech dratech, ktery byly jen v ty patici ve sloupku a nebyly v patici ve dverich.

Odesláno

To jsem potreboval vedet. ;-)

Snad to bude stejny cislo dratu jako v pravych dveri. Ja totiz zadnej merak nemam, mam jen na 220V. :nevim

Takze vsechno budu zapojovat podle schema a cisel dratu.

Zejtra jedu koupit nejaky ty svorky na ten motorek levych dveri a du zapojovat. :papa

Odesláno

Tak pravy okno mam uz zapojeny. Ale zatim nefunguje. Chci ho pripojit na kostru v levych dverich, abych to mel nachystany na zapojeni tlacitka pro pravy okno v levych dveri. Levy dvere jsem dnes nestihl.

Co jsem si ale vsimnul je, ze se jaksi trochu zahriva relatko el.oken. Mam tam podle rady 25A. Je to normalni jev? :myslim

Odesláno

gratulu k polovine uspechu :super

ja ani nevim jestli se mi zahrejva, ale ja mam originalni rele

co tapec? ten si tam nechal a zadelas tu diru nebo ho vymenis?

ja jsem koupil jinej, sedivej a dopral jsem si drevo :roker

jeste vymenim kastlik aby byl taky se drevem a uvnitr semisovej a casem to vymenim v zadu aby bylo auti celkove tak nejak stejny :D:D:D

dneska mi prisly prachy z pojistovny, tak muzu utracet :D:D:D

Odesláno

Tapec jsem koupil hned jak jsem kupoval ty motorky na vrakacu. Koupil jsem ale stejnej, at nemusim menit i ty ostatni. Mam takovej ten \"nadhernej\" sedej s tim vzorem, trochu de videt na tomhle obrazku.

Polovicku uz mam, ale teda muzu ti rict, ze sem to delal aspon 3 hodiny! Abych tam dal ten el. mechanismus, tak jsem musel vyndat i okno, kvuli te vodici liste. Ten vnitrni penovej \"igelit\" to docela prezil, jsem to odrezal z toho lepidla a pak to na nej zpet prilepil. Tapec tam jinak sedl uplne presne.

Jeste jsem stihnul si nachystat motorek pro ty levy dvere. Koupil jsem dve svorky a pripojil to na ty kontakty primo na motorku. Je tam dost malo mista, tak mam ty draty taky zohli, snad se nezlomi.:nevim

Nechal jsem si to u relatek oddeklovany a jel jsem odpoledne do mesta, jen tak jsem zkusil sahnout na to relatko a bylo prave trochu zahraty. Snad je to normalni. :myslim

Jak ten levej motorek spravovas? Vymenils jen listu a ten plast napojils na lanka staryho motorku?

Snad to zitra budu mit uz komplet hotovy... :mrk

Odesláno

Tak a je to hotovy!!!

Teda krome, ovladani okna spolujezdce od ridice (skrz ty tlacitka).

Motorek levych dveri jsem dal dohromady docela brzo. Kabely natahnout bylo podobny jak v pravych dverich, takze taky pohoda. S tapecirunkem byly problemy. Musel jsem odvrtat z nytu ten horni drzak madla z manulaniho stahovani. Pak uz padnul v pohode.

No ale delal jsem to asi 7 hodin i s obedem. :nevim

Zatim vsechno funguje, jen mam trochu strach z tech ohnutych dratku na kontaktech motorku a jeste nevim jak je to s tim zahrivanim toho relatka? :myslim

Odesláno

jeste jsem na to relatko nesahal, ale jak si vzpomenu, tak napisu.

co me ale napadlo s tim moturkem u ridice, jak je tam ten dojezd, tak tu kolikrat uz resili, ze jim to nekdy zlobi a ze musej to okno stahnout dolu a pak vyskakat nahoru, hned po statnicich to zkusim udelat.

z tech dratu nemej strach, nehejbou se, tak by mely vydrzet

Odesláno

Moje relatko se porad zahriva. Parkrat jsem na nej zkousel sahnout. Nevim jestli je to dobry. Nechci dopadnout jak jeden co tu nedavno psal, ze mu blaflo relatko na vyhrivani zadniho okna.

Ty ten plosnak na ty dojezdy jeste mas? Ja jsem ho kuchnul z toho dekliku abych tam nemel diru a netekla tam voda. Ty puvodni piny jsem vyrval ven a provrtal tam diru na protazeni dratu od motorku. :D:cool: Ja uz muzu na aut. dojezdy zapomenout. Ale nestve me to, jsem rad za to jak to mam ted. Jeste dodelat to druhy tlacitko a bude to uplne OK. :cool:

Covece a taky mas ten levej motorek o neco hlucnejsi nez ten pravej. Kdyz tahnu levy okno dolu, tak tam neco nejdrive jakoby zasramoti a pak uz jede potichu. Pravy okno jede porad uplne potichu. Mozna to delaj na levym motorku ty pruzinky a ten plast jak jsou na nem... :myslim

Odesláno

ja to mam opacne, u ridice je motorek tichej a u spolujezdce tak nejak vrci, zase je rychlejsi nez u ridice, tam se ke konci docela zpomali, ale porat lepsi nez klicky :D

ten tistak jeste mam, nechtelo se mi ho nicit

Odesláno

Tak se mi dnes stala velmi neprijemna vec. Jak jsem jel vecer na nocni, otevrel jsem si okno a kdyz jsem s nim chtel vyjet nahoru, tak v nem neco zasramotilo a okno se kouslo. Zkousel jsem s tim hejbat nahoru a dolu,ale nic. Tak jsem to otocil a jel domu. Doma rozdelal dvere a zjistil jsem ze se museli lanka v tom motorku nejak asi prekrizit a udelalo to tam peknej bordel. Vsude byl vydrenej plast, lanka jsou ohnuty a zniceny. Takze jedina moznost je novej (jinej) motorek. :grr Zitra je jeste k tomu svatek a v od patku mam do nedele ranni. Do p*dele uz s oknama!!!!! :grr:grr:grr:grr

Nechapu co se tam mohlo stat, od soboty to jelo v pohode. :bojim

Odesláno

ja takhle ty motorky dostal oba, rozdelal jsem to a lanka jsem tam dal z tech manualnich, pasujou tam. Mel si to rozdelany nebo si to nechal jak si to dostal?

Muze se to poku*vit kdyz jezdis s tim motorkem a ty lanka mas volne.

PS: Je to ale pech, tvoje auti evidentne tu elektriku nechce ;)

Odesláno

Ty lanka z manulaniho stahovani jsou trochu vetsi. A jeste k tomu to jedno lanko z manulaniho je taky trochu poniceny (ohnuty). Ale zase je pravda, ze bych mohl zkusit lanka z pravyho. :myslim

Nevim jak se to mohlo tak pok*rvit. Hodne me to stve. Budu muset shanet a asi dam prednost kompletnimu, nez motorek zase opravovat. I kdybych mel jet pro nej nekam dal. Resit to budu v pondeli, tak dam pak vedet.

Zkousels uz to relatko?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...