kveton Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Zdravim vsechny a mam takovej dotaz, kdyz potrebuju vic zabrzdit, tak musim brzdovy pedal seslapnout dost velkou silou. Kdyz jen pribrzduju, tak to brzdi celkem normalne (alespon podle me), ale kdyz to pororvnam s nasi 206kou, tak tam staci polechtat pedal a auto stoji na miste! nevite v cem by mohla byt zrada? spatnej posilovac brzd? Citovat
kveton Odesláno 26. červen 2006 Autor Odesláno 26. červen 2006 to fakt nikdo nevice co s tim? Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 důvodů může být samozřejmě více,počínaje posilovačem a konče starou brzdovou kapalinou,s brzdami bych moc nespekulpval,v jakém stavu máš obložení a kotouče,neztrácí se ti kapalina,máš tam ABS,pokud tomu moc nerozumíš a nebo nemáš čas se na to podívat,tak nejlepší rada je servis Citovat
kveton Odesláno 26. červen 2006 Autor Odesláno 26. červen 2006 abs nemam, oblozeni a kotouce maji sice uz neco za sebou, ale daval jsem je tam novy a je to stejny, brzdovka byla taky menena a neztraci se. Auto brzdi docela dobre (nikam netahne) a kdyz na to fakt hamtnu, tak i zena skonci na skle (timto se ji omlouvam, ale pred par dny se nam to stalo), ale je zapotrebi hodne silna noha Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 já bych to v tom případě viděl v posilovači Citovat
kveton Odesláno 26. červen 2006 Autor Odesláno 26. červen 2006 a co presne tam muze byt spatny? nekde jsem koukal ze tam je nejaka podtlakova hadice z motoru, tou by to mohlo byt? jak to poznam? nemo celej posilovac v haji? da se opravit? Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 zkontroluj zda není ta podtlaková hadice někde poškozená anebo netěsná,v posilovači je píst a manžeta,dá se to rozebrat a zkontrolovat zda není např manžeta praslá(na 406 jsem to naštěstí ještě nedělal ,ale na Lanceru už jo) Citovat
kveton Odesláno 26. červen 2006 Autor Odesláno 26. červen 2006 a predpokladam ze ten posilovac je takovy to cerny bago nad pedalama ze strany motoru? Citovat
Dundee Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Tak tak, posilovač je to bago. Zkus zkontrolovat i brzový hadičky, jestli někde neprolínaj, já mám jednu zadní trochu oblitou od kapaliny a taky to hůř brzdí, po vejplatě musim do servisu. Zatim průběžně kontroluju brzdovku a hadičku, aby nešla úplně do kytek... Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Já mám stejný problém. Kámoš mechanik mi řekl, že by to chtělo rozebrat vývěvu (myslím, že se tak tomu zařízení, co mám z boku motoru říká) a udělat generálku, nebo se mám naučit po tom pedále pořádně skákat. Ono zas tak hrozná to není a zastavím vždycky tam, kde chci, takže mi to už ani tak moc nevadí... Citovat
kveton Odesláno 27. červen 2006 Autor Odesláno 27. červen 2006 me to na jednu stranu taky nevadi, ale kdyz s tim jede moje zena, tak aby si na to vzala cernocha:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.