Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny a mam takovej dotaz,

kdyz potrebuju vic zabrzdit, tak musim brzdovy pedal seslapnout dost velkou silou. Kdyz jen pribrzduju, tak to brzdi celkem normalne (alespon podle me), ale kdyz to pororvnam s nasi 206kou, tak tam staci polechtat pedal a auto stoji na miste!

nevite v cem by mohla byt zrada? spatnej posilovac brzd?

Odesláno

důvodů může být samozřejmě více,počínaje posilovačem a konče starou brzdovou kapalinou,s brzdami bych moc nespekulpval,v jakém stavu máš obložení a kotouče,neztrácí se ti kapalina,máš tam ABS,pokud tomu moc nerozumíš a nebo nemáš čas se na to podívat,tak nejlepší rada je servis

Odesláno

abs nemam, oblozeni a kotouce maji sice uz neco za sebou, ale daval jsem je tam novy a je to stejny, brzdovka byla taky menena a neztraci se.

Auto brzdi docela dobre (nikam netahne) a kdyz na to fakt hamtnu, tak i zena skonci na skle :D (timto se ji omlouvam, ale pred par dny se nam to stalo), ale je zapotrebi hodne silna noha

Odesláno

a co presne tam muze byt spatny?

nekde jsem koukal ze tam je nejaka podtlakova hadice z motoru, tou by to mohlo byt? jak to poznam?

nemo celej posilovac v haji? da se opravit?

Odesláno

zkontroluj zda není ta podtlaková hadice někde poškozená anebo netěsná,v posilovači je píst a manžeta,dá se to rozebrat a zkontrolovat zda není např manžeta praslá(na 406 jsem to naštěstí ještě nedělal ,ale na Lanceru už jo)

Odesláno

Tak tak, posilovač je to bago. Zkus zkontrolovat i brzový hadičky, jestli někde neprolínaj, já mám jednu zadní trochu oblitou od kapaliny a taky to hůř brzdí, po vejplatě musim do servisu. Zatim průběžně kontroluju brzdovku a hadičku, aby nešla úplně do kytek...

Odesláno

Já mám stejný problém. Kámoš mechanik mi řekl, že by to chtělo rozebrat vývěvu (myslím, že se tak tomu zařízení, co mám z boku motoru říká) a udělat generálku, nebo se mám naučit po tom pedále pořádně skákat. Ono zas tak hrozná to není a zastavím vždycky tam, kde chci, takže mi to už ani tak moc nevadí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...