Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mk405

na rádio dobré a časem prověřené a budou i barevně ladit ;)

http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/komponentni/helix-blue-62.php

Hezké, no... Taky sem se na ně už díval... Ale ta cena... Sem si říkal, že bych asi radši šel do nějakých koaxů... Cena do 1500. Ale o těchto Helixech budu ještě uvažovat. A co rozměrově? Vlezou se tam určitě i 165mm (sem to totiž zkoušel měřit a přjde mi, že ve dveřích je díra maimálně 158mm)? Máš vyzkoušené, že tam např tyhle Helixy pasují?

Odesláno

Taky se přidávám, s doporučením těchto repro, za ty peníze nic lepšího není hlavně kvalita poslechu je supr... Takže budu jako mk405..Na radio je Blue Mk2 62 supr. :super :super :super

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tady si pocti :roker

No, jak sem to měl včera rozebrané, tak o hloubku bych zas takový strach neměl, spíš o průměr. Tenhle článek mě relativně uklidnil a kdyby něco, tak je tam prostě narvu :super

Odesláno

Pokial chces vymienat tak urcite nie koaxialy ale komponentne repro.

Je pri niekolko desiatok tisicovej cene za auto podstatnych par stoviek za repro navyse?

Komponenty su zvukovo podstatne lepsie.

Odesláno
Původně zaslal: maro

Pokial chces vymienat tak urcite nie koaxialy ale komponentne repro.

Je pri niekolko desiatok tisicovej cene za auto podstatnych par stoviek za repro navyse?

Komponenty su zvukovo podstatne lepsie.

No pár stovek určitě není velký rozdí, jenže já to auto kupoval minulý měsíc a docela jsem se vydal z finančních rezerv. Rád bych si totiž nechal nějaké peníze, kdyby se tomu autu (jak už u nových - ojetých bývá zvykem) stalo. Zatím sem jenom měnil kosti stabilizátorů a autíčko mi zatím šlape docela spolehlivě (to už jsem na něm najezdil 1800km), takže si myslím, že už bude v pohodě a proto si koupím tyto (i když ne o moc) dražší repráčky.

Odesláno
Původně zaslal: rOMIK306xrd

Původně zaslal: Béďa

tady si pocti :roker

No, jak sem to měl včera rozebrané, tak o hloubku bych zas takový strach neměl, spíš o průměr. Tenhle článek mě relativně uklidnil a kdyby něco, tak je tam prostě narvu :super

Helixe taky můžu doporučit :super

ještě odkázek ohledně instalace do 306:

Odesláno
Původně zaslal: mirek-ji

Helixe taky můžu doporučit :super

ještě odkázek ohledně instalace do 306:

No fuj toliko práce... to chceš moc po člověku, který sice vystudoval elektro-prumku, ale teď se živí sezením v kanclu. Snad mi kamarád pomůže, jinak zhebnu...:aut

Odesláno

no pokud chceš dávat koax tak se na to raději vyprdni a nech tam ty co máš, jinak vyhazuješ zbytečně peníze.

pokud nechceš se ted vydat, tak raději počkej a kup až časem.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Původně zaslal: mk405

na rádio dobré a časem prověřené a budou i barevně ladit ;)

http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/komponentni/helix-blue-62.php

No, co jinýho by MK mohl doporučit :myslim

a co tým chtěl básník říci:myslim

samozdřejmě mohu doporučit spoustu jinech repro který budou odost kvalitnější ale i dražší, co se týče bluček tak jsem zatím nepotkal nic lepšího za takové peníze, až něco takového bude budu doporučovat to :P:roker

Odesláno

No, teď už jenom počkat na výplatu a objednávám ty Bluečka. A včil problém no. 2 : kam s těmi výškačemi? napadají mě zadní sloupky, někam výše a nasměrovat je dopředu... Je to takhle OK?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...