Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307sw 2.0hdi 79kw točí nestartuje a cvaká v bsm

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim vyskytl se mi problem. Mam na opravu peugeota 307sw 2.0hdi 79kw auto přijeli se zavadou dpf a ventilatorem dpf sem vyčistil v mašině a ventilator měl špatný odpor. To sem vyřešil ale vyskytl se problem že po kontrole bsm jednotky a jejich pojistek mě vozidlo nestartuje v jednotce bsm cvaká jakési relatko po otočení kličku cvakání je podle meho spojené s podavacim čerpadlem . Diag píše hromadu chyb kodů a všechny jsou s přerušením na kostru ale kostra je podle mě ok . Zavady v jednotce nebyly při prvotním ohledáni když vozidlo přijelo na opravu dpf. Nekdo nejaké rady po čem jít zkoušel sem i jiné bsm které normalně fungovalo v jinem autě. Foto přidám s dtc už sem bezradný je možné že by odešla řj.motoru ? Dekuji za každý názorimage.thumb.jpeg.7290154c1f459f6ad1e6bc8ae14941a5.jpeg

Upraveno uživatelem Tonda123
Odesláno

Další info !! Auto chytlo na odmašťovák ale bez nej nejede zkoušel sem odpojit palivové vedení od railu a i u vstriku a nejde tam nafta je možné že třeba odpojenim jednotky a baterky se smazal immo ale nenastartuje to ?? Zavada na immo není. Už fakt nevim po čem jit . 

Odesláno (upraveno)

Po pravdě peugeoty uplně nedělam takže nedokážu spravně odpovedět .. když sem poslouchal po otočení kličku u nadrže tak tam čerpadlo je a tak jako divně bzučí a to relé si nejsem uplně jisý dokažete mě nejak navest ?

@Havlicek.Lukas zkoušel sem i jiné bsm . Zavada stejná pokažde když otočim kličkem tak to cvaká . Plus že to po chvili spadne do economy modu …. Auto bylo celý vikend na nabíječce.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

eco je normalni pokud nenastartujes nabijecka tomu nepomuze
jinac upne ne nemam pristup do peugeot schemat muzu skusit podobne auto v citroen databazi - ale pokud byla pouzita jina BSM jednotka - ta s pojistkama v motoru a problem stejny skusil bych hledat Bitron rele - vetsinou cerne nebo hnede

Odesláno

@Havlicek.Lukas podle netu sem našel umisteni toho rele ale mam tady uplně jiné relatka asi to nekdo předělal a je to celkem hnus a potom sem našel ještě jedno velké a to sem zatim nezjistil k čemu je nevi to nekdo ?? image.thumb.jpeg.328551c4d7ef23fca65028810c4b5d92.jpeg

IMG_6397.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...