Tonda123 Odesláno 10. únor 2025 Odesláno 10. únor 2025 (upraveno) Zdravim vyskytl se mi problem. Mam na opravu peugeota 307sw 2.0hdi 79kw auto přijeli se zavadou dpf a ventilatorem dpf sem vyčistil v mašině a ventilator měl špatný odpor. To sem vyřešil ale vyskytl se problem že po kontrole bsm jednotky a jejich pojistek mě vozidlo nestartuje v jednotce bsm cvaká jakési relatko po otočení kličku cvakání je podle meho spojené s podavacim čerpadlem . Diag píše hromadu chyb kodů a všechny jsou s přerušením na kostru ale kostra je podle mě ok . Zavady v jednotce nebyly při prvotním ohledáni když vozidlo přijelo na opravu dpf. Nekdo nejaké rady po čem jít zkoušel sem i jiné bsm které normalně fungovalo v jinem autě. Foto přidám s dtc už sem bezradný je možné že by odešla řj.motoru ? Dekuji za každý názor Upraveno 10. únor 2025 uživatelem Tonda123 Citovat
Tonda123 Odesláno 10. únor 2025 Autor Odesláno 10. únor 2025 Další info !! Auto chytlo na odmašťovák ale bez nej nejede zkoušel sem odpojit palivové vedení od railu a i u vstriku a nejde tam nafta je možné že třeba odpojenim jednotky a baterky se smazal immo ale nenastartuje to ?? Zavada na immo není. Už fakt nevim po čem jit . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. únor 2025 Odesláno 10. únor 2025 (upraveno) diagnostika a vypis chyb (Bosch je generator nahodnych chyb) cvaka v BSM kdy ? pri zapnuti klicku ? je mozny ze tam je rele palivoveho cerpadla a je vypalene ? Upraveno 10. únor 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Tonda123 ohodnotil 1 Citovat
Tonda123 Odesláno 10. únor 2025 Autor Odesláno 10. únor 2025 (upraveno) Po pravdě peugeoty uplně nedělam takže nedokážu spravně odpovedět .. když sem poslouchal po otočení kličku u nadrže tak tam čerpadlo je a tak jako divně bzučí a to relé si nejsem uplně jisý dokažete mě nejak navest ? @Havlicek.Lukas zkoušel sem i jiné bsm . Zavada stejná pokažde když otočim kličkem tak to cvaká . Plus že to po chvili spadne do economy modu …. Auto bylo celý vikend na nabíječce. Upraveno 10. únor 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. únor 2025 Odesláno 10. únor 2025 eco je normalni pokud nenastartujes nabijecka tomu nepomuze jinac upne ne nemam pristup do peugeot schemat muzu skusit podobne auto v citroen databazi - ale pokud byla pouzita jina BSM jednotka - ta s pojistkama v motoru a problem stejny skusil bych hledat Bitron rele - vetsinou cerne nebo hnede Citovat
Tonda123 Odesláno 10. únor 2025 Autor Odesláno 10. únor 2025 @Havlicek.Lukas podle netu sem našel umisteni toho rele ale mam tady uplně jiné relatka asi to nekdo předělal a je to celkem hnus a potom sem našel ještě jedno velké a to sem zatim nezjistil k čemu je nevi to nekdo ?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. únor 2025 Odesláno 10. únor 2025 to velky je zhaveni ty 2 rele muze byt cokoliv treba ovladani vetraku enbo "denni sviceni" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.