Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau pánové,

tak jsem dospěl do stadia, kdy už mě ta moje 406 celkem dost štve, pořád nějaké problémy. A protože se nechci vzdát této limuzíny rozhoduji se vyměnit ji za novější model (mám starou z roku 1996).

Jaké máte zkušenosti s inovovaným modelem z roku 2000 a mladším? Objevují se tam pořád ty samé neduhy jako je kolísání otáček, chcípání volnoběhu, kolísající tachometr, špatně fungující stahování okýnek, klepání kol, vrzání náprav atd. atd. jako u každé druhé staré čtyřistašestky?

Odesláno

Tezko porovnat kdyz rok 2000 je jeste docela nove . Ja mam 01 a zatim jsem menil stabil na zadni naprave jednou a tachometr v pohode , okinka taky , kolisani otacek je docela divny pojem ale tyky nic . Najeto 160t 2,2 HDi.

Odesláno

No, to je právě ta otázka. Přece jenom bývají novější řady trochu vychytanější. Prostě bych rád jen věděl, jestli už nezlobí teď.

To barenst: kolísání otáček myslím při volnoběhu a následné zdechání.

Odesláno

Tak bohužel tím vším už jsem prošel - napřed sám podle rad z toho fóra a knížky, potom ve dvou servisech. stálo to jakousi korunu a nikdo včetně mě nic nevyřešil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...