Honzin Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Čau pánové, tak jsem dospěl do stadia, kdy už mě ta moje 406 celkem dost štve, pořád nějaké problémy. A protože se nechci vzdát této limuzíny rozhoduji se vyměnit ji za novější model (mám starou z roku 1996). Jaké máte zkušenosti s inovovaným modelem z roku 2000 a mladším? Objevují se tam pořád ty samé neduhy jako je kolísání otáček, chcípání volnoběhu, kolísající tachometr, špatně fungující stahování okýnek, klepání kol, vrzání náprav atd. atd. jako u každé druhé staré čtyřistašestky? Citovat
barenst Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Tezko porovnat kdyz rok 2000 je jeste docela nove . Ja mam 01 a zatim jsem menil stabil na zadni naprave jednou a tachometr v pohode , okinka taky , kolisani otacek je docela divny pojem ale tyky nic . Najeto 160t 2,2 HDi. Citovat
Petr X Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Ja myslim, ze az bude mit novej model najeto jako ma ted treba starej a az na tom bude vekove stejne, tak to bude uplne to samy :-/ Citovat
Honzin Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 No, to je právě ta otázka. Přece jenom bývají novější řady trochu vychytanější. Prostě bych rád jen věděl, jestli už nezlobí teď. To barenst: kolísání otáček myslím při volnoběhu a následné zdechání. Citovat
Petr X Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Kolisani otacek: nemas snimac otacek spatnej? diagnostika to pozna. Citovat
Honzin Odesláno 21. červen 2006 Autor Odesláno 21. červen 2006 Tak bohužel tím vším už jsem prošel - napřed sám podle rad z toho fóra a knížky, potom ve dvou servisech. stálo to jakousi korunu a nikdo včetně mě nic nevyřešil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.