Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cez diagnostiku v kolonkach kde sú hodnoty teploty v prutokomeri čiže asi MAF senzor je rovnaká ako teplota v sbernici. 

Keďže 1.6 HDI ma teda dva snímače teplôt nasavaneho vzduchu prečo mi ukazuje jednu teplotu?

V nejakom príspevku tu alebo inde na internete som čítal ze je to určite nesprávne. A keď sa pozerám. Na tie čísla tak ukazujú to isté alebo s odstupom sekundy ukážu to isté. 

Ak je jedno MAF a druhe za medzichladicom tak to druhe v sbernici by malo ukazovať oveľa teplejší vzchuch nie? Síce už chladený po intercooler ale nie rovnakú ako hodnotu ako za filtrom.... Pozeral som pár videí na internete a všetci to tak majú až na 1 ten tam mal veru iné čísla posunuté asi o 4 stupne celzia... A ako hovorím niekto sa niekde vyjadril že je to určite zle. Preto som sa nato zameral. Mam problém s Egrom a asi kôli nemu aj s tou zmiesacou klapkou. Ale či ešte aj teploty nesedia neviem. Ako to ma vyzerať spravme keď to funguje+? 

IMG_20241126_162824.jpg

Odesláno

A co čekáš u studenýho nenastartovanýho motoru ? Proč by měla být teplota na jedný straně potrubí jiná , než na druhý , když ten motor stojí ?

Odesláno

Možno vám to príde ako banalita ale od teplot vzduch aj motora sa upravuje dávka nafty následne kvalita spaľovania plnenie DPF a spotreba čiže by sa to oplatilo vyriešiť lebo určite niesom jediný co sa vozí na 1.6ke

Už keď sa nikomu nechce pozrieť ako to má on aspoň screen z nejakej príručky by sa hodil. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...