Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Nevíte někdo, jak jednoduše vyzkouset sahary?Přestali se točit.Zapnu klimu, klima funguje,ale sahary stojí.Díky za radu.Nechce se mi sundavat nárazník.Pojistky jsou ok.

Odesláno

Hnědé čidlo jsem propojil a nic.Relátka jsem taky zkoušel.Myslíte, že může být problém pokud jsem projel vysokou vodou?Že by odešly oba motory...

Odesláno

to hnedy cidlo staci jen odpojit a sahary se do 5sekund rozebehnou,ale skus jiny ovladac na ovladani klimatizace nekdy to delal ten cufl kterym to zapinas ale musi ti chodit sahary kdyz ti to sepne cidlo teploty

Odesláno
Původně zaslal: jimar

Zdravim.Nevíte někdo, jak jednoduše vyzkouset sahary?Přestali se točit.Zapnu klimu, klima funguje,ale sahary stojí.Díky za radu.Nechce se mi sundavat nárazník.Pojistky jsou ok.

Měla by být krabičky v levém blatníku, kam může zatéct voda. Každopádně po připojení na diagnostiku ti jednotka ohlásí, jeslti má kontrolu nad spínáním sahar.

Odesláno

vyzkouším.díky.Nevěděl jsem že mam počkat těch 5 s. Jinak diagnostika neukázala nic.Jen sporadickou chybu čidla klimi,ale to bylo právě tím jak jsem to odpojoval.Zítra vyzkouším.Ještě jednou díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...