Guest JR Odesláno 11. květen 2003 Odesláno 11. květen 2003 C.A.T: no s jakym je to I/Y jsem v pul desaty v noci fakt nevedel a kdyz se ti to nelibilo, tak jsi to mohl klidne behem toho orientaku prepsat Jinak jak tady pise Aulo, me dost zaskocilo, ze v hotelu zbyl nedoplatek asi 400 korun. Kdyby nekdo zapomnel zaplatit jednu sodovku, tak se nedivim, ale ze nezaplati jidlo a jeste k tomu zmrzlinovej pohar za 75 korun, to uz je fakt i na me dost. Citovat
swine007 Odesláno 12. květen 2003 Autor Odesláno 12. květen 2003 Houby, nekecej, to mezi náma jsou i tací ?? No asi jo C.A.T .... co tě napadlo Citovat
Guest JR Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Ja bych rekl, ze ho napadlo vyjet ze startu a hned se zase vratit. Bude mit nulovej cas a ty trestny body nejak prezije. Bohuzel kdyby to takhle nekdo udelal, tak by nachytal 80 trestnejch minut ..... Citovat
Stefan Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Moje reakce na sraz byl supr škoda toho letiště co se týká nezaplacení utraty je to swiňárna ale ani bych se nedivil kdy by si tam panáček něco přimázl v tom počtu jídel já platil dvě jidla dva džusy a kávu a cena astronomická jen sem asi takhle zamžikal očičkama k těm kuželkám Aulo stopro jsou na vině naše děti pokud jste něco platili s JR navíc tak se podělím Citovat
Guest JR Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Jidel bylo 70 a kdyby se o jedno spletli, tak je to jeste tak nejak OK, ale ten pohar :o:o:o Citovat
Stefan Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Jak sem psal jen jestli si tam neudělal čárku navíc a jinak mě překvapila cena poháru já bych měl za dva džusy a kafe dva a půl poháru Citovat
Guest Cabrio Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Jojo ani ja bych to necekal. Je to proste smula ze jsou taci mezi nami ale spis me prijde dost pravdepodobne ze mu to nekdo zaplatil a on si to neodskrtnul a pak to chtel zaplatit jeste jednou.:mad: Citovat
Guest JR Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 co se platilo si daval do pocitace, tyhle veci tam fakt zustaly. Citovat
Guest Cabrio Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Tak treba ja platil jako prvni dve jidla a dve piti a jen si neco smudlala na papirku a nikde jsem nic s pocitacem nevidel. Mozna potom ale predemnou urcite ne!!! Citovat
deeper Odesláno 13. květen 2003 Odesláno 13. květen 2003 To já si tu účtenku schoval, protože sem něco podobnýho tušil, když sem čekal u kasy. Prostě každej poctivej šel platit a někdo to vychytal. Jako cena mě taky překvapila,ale jídlo bylo výborný. Lepší knedlo zelo dělá jen moje babička:D:D:D:D:D:D:D Citovat
C.A.T. Odesláno 13. květen 2003 Odesláno 13. květen 2003 Co mě napadlo?Našel jsem v bazaru T 16.Kromě motoru je totálně na odpis..16 tis..Asi do toho hopnu a když to vyjde tak kamna půjdou,ale ještě uvidím... Citovat
Guest Cabrio Odesláno 13. květen 2003 Odesláno 13. květen 2003 A kam chceš ten motor nacpat??? Citovat
tomyka Odesláno 13. květen 2003 Odesláno 13. květen 2003 napchat to tam este napcha. ale papiry? Citovat
aulo Odesláno 14. květen 2003 Odesláno 14. květen 2003 Musím Vás uvést na pravou míru. V Maně zbylo akorát jedno jídlo a pití za 170,-. Pohár a ještě nějaké pití jsem doplácel za svou dcerku která tam přijela za jedním pěžo?ákem, takže to bylo OK, a ty kuželky byly rozlomený vejpůl, takže pochybuju, že když tam vydržely různé zacházení několik let, že by zrovna teď je takhle rozbili nějaké naše děti. Takže Štefane a Ondro, buďte v klidu. Jinak jsme s JR nic neplatili, vše, včetně toho letiště jsme diplomaticky urovnali a ukecali, nebo? nakonec s námi byly přeci jenom všichni spokojený.(až na majitele letiště) Citovat
Guest Cabrio Odesláno 14. květen 2003 Odesláno 14. květen 2003 No aspon ze to dopadlo takhle s tim letistem. :) Citovat
Luk-Freedom Odesláno 14. květen 2003 Odesláno 14. květen 2003 To jo. To letiště dopadlo docela dobře. Moc by mě mrzelo kdyby to potopilo club. A k tý Maně. Já žádný lístek o zaplacení nedostal. Platil jsem u toho baru ale lístek mě nedal (akorát vrátil money). Je zajímavý, že předemnou ho dal a za mnou, co platil kámoš taky dal. Kdo ví jak to tam ušmudlal. Citovat
deeper Odesláno 15. květen 2003 Odesláno 15. květen 2003 LUK-FREEDOM: Byl to prostě snobáckej tučňák:D Citovat
C.A.T. Odesláno 15. květen 2003 Odesláno 15. květen 2003 Asi nikam..Včera jsem na něj byl kouknout a je u něj přeražená ojnice..Ale možná ho koupím a prohodím interiér..kůže je kůže..Co se týče tý Many tak já jsem lístek dostal ale to účtování trvalo snad půl hodiny..Vůbec nechápu jak si to zaúčtoval..Asi opravdu divnej..Ale jídlo ušlo. Citovat
Guest Cabrio Odesláno 15. květen 2003 Odesláno 15. květen 2003 A ja taky zadnej listek nedostal:mad::mad: Citovat
georg Odesláno 15. květen 2003 Odesláno 15. květen 2003 ja dostal listky dva. Jeden na jidlo a jeden na piti. Mam je schovany jeste ted - kvuli kontaktu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.