Béďa Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Zdravim, mam na vas 306kare maly dotaz. Jak vam sviti predni svetla na novem modelu?? Jde mi o to kdyz zapnete dalku tak jestli vam sviti i nadale potkavaci svetla ci zhasnou ?? Me osobne zhasinaji ale ptal jsem se uz 2 dalsich lidi a tem to naopak sviti. Muze byt rozdil ve verzi(vybave)?? Citovat
Mr.Bomba Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Mě taky zůstávají svítit i potkávačky Citovat
Swallow Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Mají svítit všechny 4 žárovky, asi někdo měnil původní světla s H4 za světla s 2 x H7 a nevyměnil páčku pod volantem ( origo řešení ) nebo lze světla připojit přes relé tak, aby tlumená zůstala svítit po zapnutí dálkových. Citovat
mk405 Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 a jakže to má teda ten starej model? tam je jen 1x H4 a přepíná se dálkou? Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Ja mam stary model, r.v. 1995 a mam H1 + H1 ! Nešťastné riešenie!!! U nás vôbec nemožem zohnať sklo na tento svetlomet! Iba origo cely reflektor za 7.500,- a to je \"krádež\" !!! Ak by ste niekto mali sklo na taký reflektor, dajte vedieť!!! Svietim tlmené a tlmené+diaľkové! Takže keď zapnem diaľkové, svietia mi 4 žiarovky! Trochu som sa pýtal na tieto reflektory a viem, že na starý model sa robili 3 varianty: 1. H4 - prepínanie medzi tlmenými a diaľkovými 2. H1 + H1 - diaľka - 4 žiarovky 3. H1 + H7 - diaľka - 4 žiarovky Ta moja 306-ka pôvodne bola vyrobená a jazdila po Francúzku! Citovat
domikra Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 taky mi svítí potkavací,když rozsvítim dálková Citovat
Béďa Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 takze v cem muze byt problem?? a jake nasledne reseni?? Citovat
Swallow Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: Béďa takze v cem muze byt problem?? a jake nasledne reseni?? Vyměň páčku pod volantem, třeba v Autokelly je mají za 1900,- (34.15.677) pokud máš i mlhovky na původní páčce nebo za 1684 bez mlhovek (34.15.675), což je asi pro staší typ.Pokud chceš ušetřit, připoj to přes relé tak, aby Ti zůstaly svítit potkávačky, při přepnutí na dálku.A nakonec můžeš rozebrat páčku a upravit ji tak, aby zůstaly spojené potkávačky při přepnutí na dálku.Toť vše. Citovat
Swallow Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: mk405 a jakže to má teda ten starej model? tam je jen 1x H4 a přepíná se dálkou? u H4 svítí vždy jen jedno vlákno, buď tlumené nebo dálka.Jinak by se to trochu přehřívalo Taky to moc nesvítí, jak s jednou H4 tak se dvěma H7.Zlatá 405 s H1+H4 při dálkových. A netýká se to jen starého modelu, já tam měl původně taky jen jednu H4.Asi tam dávali, co měli zrovna po ruce. [upravil dne 18/6/06 Swallow] Citovat
Béďa Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 2 Swallow: takze jestli te dobre chapu tak jsi mel ten samy problem u 306ky a koupil jsi tu packu nebo si to zapojil jen pres to rele?? Citovat
Swallow Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: Béďa 2 Swallow: takze jestli te dobre chapu tak jsi mel ten samy problem u 306ky a koupil jsi tu packu nebo si to zapojil jen pres to rele?? Jelikož jsem líný, tak jsem vyměnil páčku.Jinak přes relé je to akce asi tak za 70 - 100Kč za relé, ale asi by se musely tahat dráty v motoru, nevím, nedělal jsem to. Pokud nechceš měnit páčku a dávat relé a nejsi líný jak já, můžeš rozebrat spínač u páčky a poupravit vnitřek tak, aby zůstaly svítit tlumená světla stále, což je nejlevnější varianta a časově nejnáročnější Jinak by asi stálo za to, zapojit přes relé jak tlumená, tak i dálková světla. Citovat
Spetr Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Měl jsem stejný problém se nesvítili mi potkávačky současně s dálkou a problé jsem vyřešil vyměnou páčky z novějšího modelu s čirou optikou z vrakoviště za 800,- a problé je vyřešen:roker Citovat
kajak Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Spetr Měl jsem stejný problém se nesvítili mi potkávačky současně s dálkou a problé jsem vyřešil vyměnou páčky z novějšího modelu s čirou optikou z vrakoviště za 800,- a problé je vyřešen:roker mam stejnou zkušenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.