HakTac Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 A nehádejte se co je lepší jestli origo, nebo čína...stejně je všechno made in čína. Dle mého je zablokování Ř.J. jen chyba uživatele, že se hrabe v něčem čemu nerozumí. Nevěřím tomu, že by lidi co vyrábí v číně diag, nepoužili el. schema diagnostiky tak aby nebyla totožná s originální čínou vyrobenou pro PSA. Navíc tak jako je to u všecho... vyrobíme oficálně něco co uspokojí zákazníka PSA on nám zaplatí - ale díky tomu můžeme uspokojit i malého zákazníka, kterých bude víc a tím vyděláme více - tím přesunou výrobu diag na \"černý trh\" a vy se tu hádáte co je lepší. Když si stáhnete program, hru a použijete CRACK hádáte se komu funguje lépe zda ten kdo má originál či kdo má werez? A kolika z vás jede dobře Win7 Warez a komu lépe originál :-D :-D :-D Citovat
homat Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Actia DiagBox už jde dávno aktivovat bez problémů, ale osobně nechápu proč by měl být Peugeot Planet mrtvý, když je určten pro široké modely které po našich silnících brázdí a ještě brázdit budou... Už si viděl DiagBox aktivovaný a přihlášený na server tedy ne oficialní server? PP nebude mrtvý, kvůli nástupci, ale umře jeho podpora. PP bude integrovaný do DiagBoxu. Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Tak uz prisla diagnostika z taiwanu aj mne. Dnes cely den skusam, ale nie a nie ju spojit s mojou 406 2.0hdi (12/99). Vsetko som nainstaloval, ale pripojit sa nie a nie... Stale vypisuje, aby som pripojil diagnostiku a zapol zapalovanie... to som skusal uz x krat a stale nic. Presvecoval som aj kable a tie sa zdaju byt OK. Neviem ci je to autom alebo nie, lebo som tu cital ze zrovna tieto modely mali nejake problemy s pripojenim. Ine auto som zatial neskusal, tak este posledna moznost, skusim nejake ine auto, tak som zvedavy ci to pojde... Inak bude chyba asi len v diagnostike... PC ju ale rozpozna korektne, tak neviem. Citovat
HakTac Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Ano viděl a na netu jsou videa návody či platby za aktivaci, jen se dívat a hledat. Přeci jen se jedná o databázový program s diagnostickýma funkcema. A kdyby došlo k zamezení připojení na server s průběžným updatem dat, vždy tu bude offline verze s postupným udatem. Zamezit tomu nejde, peníze jsou mocná čarodějka. Chápu, že nebude podpora, přeci jen pro vozy do roku 2010 či přelom 2011 to stačí, od 2011 nahoru chápu DiagBox a věř, že vše jde obejít, když člověk chce. Ale k čemu je normálním lidem bez znalostí diagnostika, když chybové hlášení přečíst umí a nevědí kde hledat a co opravit. Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 A to mas PP2000 alebo ELM 327? PP2000, presne ta co sa riesila v tomto vlakne. Mozno je ale problem v mojom aute, aj ked pred nedavnom som ho mal napichnute na original diagnostiku a islo to... tak neviem Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Pochybujem, podla mna bude chyba v uzivatelovi Nieco si proste spravil zle alebo nespravil Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Lenze uz nemam co ine spravit teda aspon neviem co, presiel som toto vlakno cele, uz viac krat :/ . Jednoducho mi to pripada tak, ze nemoze rozpoznat moje auto, alebo akoby ho ani vobec nevidelo. V PP2000 mi vzdy da hlasku, aby som pripojil pristoj ku konektoru diagnostiky a zapol zapalovanie... Ked dam testovat po jednom, napriklad BSI jednotku, tak mi najskor vypise, ze mam zapnut zapalovanie a pripojit prenosny pristroj ku konektoru testu C001 ( to je OBD port v aute nie? a potom napise, ze pocitac neodpoveda. Skusal som aj pruzit kontakty na kocovke na kably ale aj tak nic... V samotnej zasuvke v aute nebude asi problem, lebo cca pred 2tyzdnami som flashoval upravenu mapu do ECU a to islo v pohode. Bolo to ale cez ine zariadenie Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 a zadavas na zaciatku DAM kod? divne, takto tazko radit, to by sa muselo vidiet... Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 ano to zadam a potom pise ze identifikuje sa a hned na to, aby som skontroloval pripojenie a zapnute zapalovanie a to pritom uz vsetko je :/ uz ma to zacina hnevat. Akurat, hned ked mi startuje PP2000 tak mi vyhodi chybu ze novy java plugin vyzaduje nedavnu verziu firefoxu, 3 alebo novsiu... ale co s tym ma firefox? a firefox mam pritom 3.6.12 verziu a aj najnovsiu javu... kazdopadne ked potvrdim tu chybu, tak PP2000 nabehne, len mi napadlo, ci to nahodou nema nejaky suvis... Najskor vyskusam este napojit nejake ine auto a ak nepojde ani to, tak by som sa mohol obratit na teba? Ze by sme sa niekde stretli, prisiel by som a skusili by sme to? mozno vazne robim niekde chybu, ale niesom si jej vedomy. Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 mam iny napad...nainstaluj to na inom notebooku Ked zadas DAM nabehne VINko a tak? Potom je vsetko OK a bude problem asi len so softwerom Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 ked zadam DAM, tak uz mi nenahodi ponuku na VIN, hned len co chcem spustit z tej ponuky, peugeot planet alebo preprogramovanie atd. Na inom som to veru neskusal dobry napad skusim este to software som instaloval ten, co som k nemu dostal aj s aktualizaciou. Nemas nahodou link, kde by sa dal stiahnut iny? Mohol by som vyskusat aj iny SW ak by bol nejaky problem v tom mojom. Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 No mam ten svoj, ale na net som ho zatial nehadzal, mozem spravit aj to...ale neskor. Ale s tym VINkom som to myslel tak, ze ked zadas DAM tak ti nabehne dalsie okno a tam vpravo hore sa mne osobne nacita VINko, a aj zobrazi....teda sa pytam ci po zadani DAM kodu ti zobrazi vlavo hore VINko auta Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 A tam bude asi problem, pretoze mne VIN nenacita. Ked zadam DAM tak chvilu nieco robi, ukaze sa taka animacia s ozubenymi kolesami a vyhodi hlasku, aby som skotroloval ci je pripojeny ku konektoru a zapnute zapalovanie . V lavo hore mi zobrazuje len Nouvelle 406 a pod tym to cislo DAM nic viac. Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 skus ten druhy comp zatial...nic ine ma nenapada Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Zajtra skusim ten druhy notas a pohladam aj nejaky iny soft na nete. Ak nejaky najdem tak stiahnem a skusim aj ten. Dik zatial za radu dam potom vediet ci to pomohlo alebo nie. Citovat
shark734 Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 a mas dany klucik v druhej polohe? Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 ano mam. V tej polohe, ked sa rozsvietia kontrolky a zacne tahat cerpadlo. Citovat
shark734 Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 tak ked zadas DAM tak auto by malo byt nacitane, skus celkovy test Citovat
mildyXX Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 skusal som aj to, pri kazdej polozke mi vyhodi hlasku, aby som skontroloval ci je pripojena diangostika a ci je zapnute zapalovanie, stale to iste dokola fakt nechapem preco. skusim este iny notebook a stahujem aj iny software, tak uvidim ci to pojde. Ak nie, tak ma asi porazi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.