Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nehádejte se co je lepší jestli origo, nebo čína...stejně je všechno made in čína. Dle mého je zablokování Ř.J. jen chyba uživatele, že se hrabe v něčem čemu nerozumí. Nevěřím tomu, že by lidi co vyrábí v číně diag, nepoužili el. schema diagnostiky tak aby nebyla totožná s originální čínou vyrobenou pro PSA. Navíc tak jako je to u všecho... vyrobíme oficálně něco co uspokojí zákazníka PSA on nám zaplatí - ale díky tomu můžeme uspokojit i malého zákazníka, kterých bude víc a tím vyděláme více - tím přesunou výrobu diag na \"černý trh\" a vy se tu hádáte co je lepší.

Když si stáhnete program, hru a použijete CRACK hádáte se komu funguje lépe zda ten kdo má originál či kdo má werez? A kolika z vás jede dobře Win7 Warez a komu lépe originál :-D :-D :-D

Odesláno
Actia DiagBox už jde dávno aktivovat bez problémů, ale osobně nechápu proč by měl být Peugeot Planet mrtvý, když je určten pro široké modely které po našich silnících brázdí a ještě brázdit budou...

Už si viděl DiagBox aktivovaný a přihlášený na server tedy ne oficialní server? PP nebude mrtvý, kvůli nástupci, ale umře jeho podpora. PP bude integrovaný do DiagBoxu.

Odesláno

Tak uz prisla diagnostika z taiwanu aj mne. Dnes cely den skusam, ale nie a nie ju spojit s mojou 406 2.0hdi (12/99). Vsetko som nainstaloval, ale pripojit sa nie a nie... Stale vypisuje, aby som pripojil diagnostiku a zapol zapalovanie... to som skusal uz x krat a stale nic. Presvecoval som aj kable a tie sa zdaju byt OK. Neviem ci je to autom alebo nie, lebo som tu cital ze zrovna tieto modely mali nejake problemy s pripojenim. Ine auto som zatial neskusal, tak este posledna moznost, skusim nejake ine auto, tak som zvedavy ci to pojde... Inak bude chyba asi len v diagnostike... PC ju ale rozpozna korektne, tak neviem.

Odesláno

Ano viděl a na netu jsou videa návody či platby za aktivaci, jen se dívat a hledat. Přeci jen se jedná o databázový program s diagnostickýma funkcema. A kdyby došlo k zamezení připojení na server s průběžným updatem dat, vždy tu bude offline verze s postupným udatem. Zamezit tomu nejde, peníze jsou mocná čarodějka.

Chápu, že nebude podpora, přeci jen pro vozy do roku 2010 či přelom 2011 to stačí, od 2011 nahoru chápu DiagBox a věř, že vše jde obejít, když člověk chce. Ale k čemu je normálním lidem bez znalostí diagnostika, když chybové hlášení přečíst umí a nevědí kde hledat a co opravit.

Odesláno
A to mas PP2000 alebo ELM 327? :myslim

PP2000, presne ta co sa riesila v tomto vlakne. Mozno je ale problem v mojom aute, aj ked pred nedavnom som ho mal napichnute na original diagnostiku a islo to... tak neviem :nevim

Odesláno

Lenze uz nemam co ine spravit :( teda aspon neviem co, presiel som toto vlakno cele, uz viac krat :/ . Jednoducho mi to pripada tak, ze nemoze rozpoznat moje auto, alebo akoby ho ani vobec nevidelo. V PP2000 mi vzdy da hlasku, aby som pripojil pristoj ku konektoru diagnostiky a zapol zapalovanie... Ked dam testovat po jednom, napriklad BSI jednotku, tak mi najskor vypise, ze mam zapnut zapalovanie a pripojit prenosny pristroj ku konektoru testu C001 ( to je OBD port v aute nie? a potom napise, ze pocitac neodpoveda. Skusal som aj pruzit kontakty na kocovke na kably ale aj tak nic... V samotnej zasuvke v aute nebude asi problem, lebo cca pred 2tyzdnami som flashoval upravenu mapu do ECU a to islo v pohode. Bolo to ale cez ine zariadenie

Odesláno

ano to zadam a potom pise ze identifikuje sa a hned na to, aby som skontroloval pripojenie a zapnute zapalovanie a to pritom uz vsetko je :/ uz ma to zacina hnevat. Akurat, hned ked mi startuje PP2000 tak mi vyhodi chybu ze novy java plugin vyzaduje nedavnu verziu firefoxu, 3 alebo novsiu... ale co s tym ma firefox? a firefox mam pritom 3.6.12 verziu a aj najnovsiu javu... kazdopadne ked potvrdim tu chybu, tak PP2000 nabehne, len mi napadlo, ci to nahodou nema nejaky suvis... Najskor vyskusam este napojit nejake ine auto a ak nepojde ani to, tak by som sa mohol obratit na teba? Ze by sme sa niekde stretli, prisiel by som a skusili by sme to? :) mozno vazne robim niekde chybu, ale niesom si jej vedomy.

Odesláno

ked zadam DAM, tak uz mi nenahodi ponuku na VIN, hned len co chcem spustit z tej ponuky, peugeot planet alebo preprogramovanie atd. Na inom som to veru neskusal :) dobry napad :D skusim este to :) software som instaloval ten, co som k nemu dostal aj s aktualizaciou. Nemas nahodou link, kde by sa dal stiahnut iny? Mohol by som vyskusat aj iny SW ak by bol nejaky problem v tom mojom.

Odesláno

No mam ten svoj, ale na net som ho zatial nehadzal, mozem spravit aj to...ale neskor.

Ale s tym VINkom som to myslel tak, ze ked zadas DAM tak ti nabehne dalsie okno a tam vpravo hore sa mne osobne nacita VINko, a aj zobrazi....teda sa pytam ci po zadani DAM kodu ti zobrazi vlavo hore VINko auta ;)

Odesláno

A tam bude asi problem, pretoze mne VIN nenacita. Ked zadam DAM tak chvilu nieco robi, ukaze sa taka animacia s ozubenymi kolesami a vyhodi hlasku, aby som skotroloval ci je pripojeny ku konektoru a zapnute zapalovanie :myslim . V lavo hore mi zobrazuje len Nouvelle 406 a pod tym to cislo DAM nic viac.

Odesláno

Zajtra skusim ten druhy notas a pohladam aj nejaky iny soft na nete. Ak nejaky najdem tak stiahnem a skusim aj ten. Dik zatial za radu :) dam potom vediet ci to pomohlo alebo nie.

Odesláno

skusal som aj to, pri kazdej polozke mi vyhodi hlasku, aby som skontroloval ci je pripojena diangostika a ci je zapnute zapalovanie, stale to iste dokola :nevim fakt nechapem preco. skusim este iny notebook a stahujem aj iny software, tak uvidim ci to pojde. Ak nie, tak ma asi porazi :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...