MiVes Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 Zdravím, řešil jste to někdo? Zapíná se při regeneraci ohřev zadního okna, zrcátko? Případně ještě něco dalšího? Citovat
robodox Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Ano zapíná se výhřev zadního skla a zrcátek amozna další věci, to nevím. Mám ledku u levého zrcátka a přesně vím, kdy se to děje. Citovat
MiVes Odesláno 14. říjen 2024 Autor Odesláno 14. říjen 2024 (upraveno) Použil jste nějakou LEDku, která je nezávislá na polaritě? Či víte, který kontakt je + a který -? Nebylo by foto? Upraveno 14. říjen 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
rom85 Odesláno 4. leden 2025 Odesláno 4. leden 2025 Zdravím. Zkoumal jsem možnost připojení LED u konektorů levého zrcátka a při zjišťování které kabely vedou k vyhřívání jsem je nedopatřením vyzkratoval. Teď mi vyhřívaní zrcátek nefunguje. Výhřev zadního okna funkční. Zkontroloval jsem úplně všechny pojistky pod palubovkou i v mot. prostoru - všechny OK. Nevíte co ještě jsem mohl odpálit? Při zapnutí výhřevu pod palubovkou cvaká relé, ale nevím přesně kde se nachází. Už jsem bezradnej. Když došlo ke zkratu, tak jsem z pojistkové skříňky slyšel cvaknutí jako by se přepálila pojistka ale všechny jsou OK. Už jsem bezradnej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.