dire Odesláno 29. září 2024 Odesláno 29. září 2024 Ahoj Všem , Dneska mi začala vyskakovat chyba špatné regenerace a zároveň i chybu motoru" když jsem to dal na diag tak mi to ukazovalo chybu P0471 a P1390 . " Podle všeho co jsem našel tak chyba P0471 by měla být problém se sensorem diferenčního tlaku " Můžete mi prosím poradit kde ho mam hledat nikde jsem ho zatím nenašel . Jinak FAP jsem nechal čistit cca před měsícem . Díky moc Citovat
LBNS Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 (upraveno) Vždycky k tomu povedou dvě trubičky (před a za DPF). Je to "3". Upraveno 30. září 2024 uživatelem LBNS Citovat
dire Odesláno 30. září 2024 Autor Odesláno 30. září 2024 Díky moc za schéma .Včera když jsem mel sundal okrasný kryt motoru a hledal jsem senzor ..tak jsem.ho neviděl a to jsem.prolez tam a sem ..Jediné že byl schovanej pod sáním tam jsem se nekoukal ? Nevis jaký má.mit senzor hodnoty ve volnoběhu ..? Chtěl jsem zeptat je ve značkách těchto senzoru nějaký rozdíly ..slysel jsem.ze Hella stojí za prd ? Citovat
LBNS Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 Kup Origo. Ten senzor ukazuje rozdíl tlaku před a za filtrem. Takže by měl ukazovat podle zanesení filtru. Normální hodnoty můžou být v jednotkách až desítkách hPa při plném filtru. Já když řešil špatný senzor na jiném autě, tak ukazoval úplné nesmysly v tisících a navíc ty hodnoty skákaly, i s vypnutým motorem. Pokud ukazuje nesmysly, tak by to měl být ten senzor. Nevím jestli máš stejný, ale já tyhle věci v origu úspěšně kupuju levněji od poláků https://allegro.cz/nabidka/snimac-tlaku-vyfukovych-plynu-citroen-fiat-peugeot-1-6-2-0-hdi-1618z9-novy-15565871428 Citovat
dire Odesláno 30. září 2024 Autor Odesláno 30. září 2024 Když jsem to testoval na volnoběh tak to mělo tyto hodnoty : Vložit existující přílohu Citovat
LBNS Odesláno 1. říjen 2024 Odesláno 1. říjen 2024 To se musí sledovat trochu v čase, ideálně pod zatížením. Jinak hodnota 22 mBar na volnoběh ukazuje na ten ucpaný filtr (první chyba). Jestli druhá chyba zůstane i po smazání, tak může být špatný ten senzor, ale chtělo by to sledovat ten tlak při jízdě, že to ukazuje uvěřitelné hodnoty. Citovat
dire Odesláno 1. říjen 2024 Autor Odesláno 1. říjen 2024 Filtr jsem nechal čistit cca před měsícem a půl najeto od té doby cca 1000 km .Jinak při otáčkách cca 2 tis to vyhazuje 98-115 mbar.. Citovat
LBNS Odesláno 1. říjen 2024 Odesláno 1. říjen 2024 (upraveno) Ukazuje to dobře teplotu ve filtru? Vidím tam 100°C, což může být náhoda, ale je to taková zvláštní hodnota. Lze spustit nucenou regeneraci? Proč se filtr čistil? Skoro to vypadá, že filtr je opravdu plný. Upraveno 1. říjen 2024 uživatelem LBNS Citovat
dire Odesláno 1. říjen 2024 Autor Odesláno 1. říjen 2024 Furt to vyhazovalo chybu P1490 tak jsem nechal vyčistit FAP byl plný . Po vycisteni to dalo chvilku pokoj a začalo to hlásit znovu a přidalo se k tomu i ten senzor dif .tlaku . Citovat
LBNS Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 (upraveno) A byl filtr opravdu ucpaný, když ho čistili? Podle mě je problém, že auto neregeneruje nebo něco extrémně zanáší ten filtr. Pokud neregeneruje, tak na to nejsou vhodné podmínky nebo si auto myslí, že nejsou (teplota, špatné čidla a pod.). Možná neumí správně regenerovat, pokud nefunguje Eylos. Lze vynutit regeneraci přes diagnostiku? Pokud ano, ukazuje potom čídlo průchozí filtr (tedy kolem 0 mbar). Upraveno 2. říjen 2024 uživatelem LBNS Citovat
dire Odesláno 2. říjen 2024 Autor Odesláno 2. říjen 2024 (upraveno) Podle výpisu co jsem dostal od čistění tak byl dost zanesený . Jinak s nefunkční regenerací se peru tak přes rok . Minulý rok v Peugeotu při nucené regeneraci našli netěsnost tak se to opravilo fungovalo to necelý rok . V červenci se zase objevila chyba p1490 tak jsem nechal vyčistit a teď se k tomu přidal ten senzor . Eylos jsem tam dával cca před 4 lety. Upraveno 2. říjen 2024 uživatelem dire Citovat
LBNS Odesláno 3. říjen 2024 Odesláno 3. říjen 2024 Za to, že nefunguje filtr, může skoro vždycky něco jiného. Pokud je filtr zanesený, protože neregeneruje, tak bude problém jinde a nepomůže jenom vyčistit. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
dire Odesláno 4. říjen 2024 Autor Odesláno 4. říjen 2024 Tak jsem se rozhodl že vyměnim to čidlo vidím ho nemůžu s tím moc hýbat .Potřeboval bych sundat železný kryt baterie ale nemůžu povolit šroub co je pod pojistkovou skříní. Nevíte jak se k němu dostat .Zasilam foto .. Citovat
jarokare Odesláno 4. říjen 2024 Odesláno 4. říjen 2024 Musíš z druhý strany , sundej nadkolí a tam ho uvidíš Citovat
dire Odesláno 4. říjen 2024 Autor Odesláno 4. říjen 2024 (upraveno) Diky moc - musí se sundat kolo nebo to lze i bez toho .. Upraveno 4. říjen 2024 uživatelem dire Citovat
dire Odesláno 12. říjen 2024 Autor Odesláno 12. říjen 2024 Tak se mi podařilo vyměnit čidlo.Musi se v systému ještě aktivovat nebo stačí jen smazat chybu ? Citovat
dire Odesláno 13. říjen 2024 Autor Odesláno 13. říjen 2024 Našel jsem v diagnostice výměnu diferenčního snímače odblokoval jsem to .Vydrželo to cca 3 km pak to vyhodilo stejnou chybu P0471 . . Nový snímač je od fy. FACET nemůže to být třeba tento problém ? Nenapadá Vás něco co by to mohlo způsobovat? zapnutý motor : 0mbar volnoběžné otáčky: 3-7 mbar otáčky 1500 : 24 mbar Citovat
LBNS Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 (upraveno) Co jsem psal - kup origo. A předpokládám, že se musí nový senzor zadaptovat (to si možná udělal? píšeš něco o odblokování), ale já to měnil na jiném autě. Asi to bude chtít vynutit regeneraci jestli se to samo nevzpamatuje. Upraveno 14. říjen 2024 uživatelem LBNS Citovat
dire Odesláno 22. říjen 2024 Autor Odesláno 22. říjen 2024 Tak jsem koupil orig čidlo " Sensata" a všechno šlape jak má ..díky moc za pomoc .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.