Generál88 Odesláno 20. září 2024 Odesláno 20. září 2024 (upraveno) Ahoj, máte ozkoušené i jiné značky pro systém aditiva paliv pro FAP, kromě Eolys? Koukal jsem, že nejvíce krom originálu se hodně prodává BOSAL a GIPRO (ten v sáčcích). Je v tom nějaký významný rozdíl, nebo to vyjde na stejno? A kolik se prosím vleze do Tepee z 2011 - 120kW? Ps.: Je nutné po doplnění dia nebo si to zvládne načíst? - Hazí mi to tuto chybu, což jsem se zde dočetl, že by měla být nádobka naopak prázdná, takže mě nejspíše dia nemine. Díky moc všem Upraveno 20. září 2024 uživatelem Generál88 Citovat
ChouLu Odesláno 20. září 2024 Odesláno 20. září 2024 P1445 není málo aditiva, ale informace, že již množství usazené ve filtru překračuje mez a FAP je na výměnu Jelikož se již na 120kW verzi fap v originále nedodává, tak jedinou možností je čištění Pokud by jsi to chtěl projet pořádnou diag, tak mi napiš zprávu a domluvíme se.. Generál88 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.