Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové , tak vám se teda divim že se pouštíte do takových věcí když netušíte co děláte ! Taková kost stabilky je celkem drobná věc a když prdne nebo se vybije nic se nedějě ale dělat si sám rameno a hledat závadu když ani netuší co vlastně svislý čep je , to je k zamyšlení ... Vono to taky potom může skončit třeba na hřbitově když se třeba přetáhne šrub na těhlici a on pnutím praskne , vyskočí ven a sním po chvíli i kolo... Hloupá banalita ale takle to končí. Jak má lajk vědět jak ten šroub dotahnout a nepřetahnout ? Tohle mají dělat profíci a ne obyčejní lidi co jen někde něco slyší a už umí všechno...

Odesláno
Původně zaslal: Fana

Pánové , tak vám se teda divim že se pouštíte do takových věcí když netušíte co děláte ! Taková kost stabilky je celkem drobná věc a když prdne nebo se vybije nic se nedějě ale dělat si sám rameno a hledat závadu když ani netuší co vlastně svislý čep je , to je k zamyšlení ... Vono to taky potom může skončit třeba na hřbitově když se třeba přetáhne šrub na těhlici a on pnutím praskne , vyskočí ven a sním po chvíli i kolo... Hloupá banalita ale takle to končí. Jak má lajk vědět jak ten šroub dotahnout a nepřetahnout ? Tohle mají dělat profíci a ne obyčejní lidi co jen někde něco slyší a už umí všechno...

Aha a to se nemůže podívat, jestli nemá čepy v pr..i ? Když už dělá kosti a má auto na zvedáku? Není to lepší, než se na to vyfláknout, protože to nemlátí?

K zamyšlení je tu víc věcí, ale už se zkoušim nerozčilovat, když se lidi pouštěj do převrtávání děr v bubnech, stáčení kotoučů a jiných eXtrémních sportů.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Aha a to se nemůže podívat, jestli nemá čepy v pr..i ? Když už dělá kosti a má auto na zvedáku? Není to lepší, než se na to vyfláknout, protože to nemlátí?

K zamyšlení je tu víc věcí, ale už se zkoušim nerozčilovat, když se lidi pouštěj do převrtávání děr v bubnech, stáčení kotoučů a jiných eXtrémních sportů.

prevrtavani der v bubnech je blbost ale stoceni kotouce ktery je zrezly tim te auto stalo a ted kope a je na nem jeste co stocit bych nenazyval extremni sport
Odesláno

Ale mě tady zajímalo, co jineho (kdyby mi i po vyměně kosti stabilizátoru to kolo klepat nepřestalo) bych moh mít za závadu a jak to poznám. Když už sem měl to auto u kamaráda na tunelu, tak sem si to hold chtěl prohlídnout. Kamarád je automechanik-samouk (a má Felicii), takže ten by mi určitě řeknul, co můžeme zpravit a co ne a sám bych si netroufnul ani měnit tu kost... Jednoduše mě zajímá, co všechno a jak vypadá na mém prvním autě (ještě sem si nestihnul pořídit knížku Jak na to?)...Pro příště si pořádně pročti příspěvky (třeba i dvakrát), než něco podobného plácneš...

Odesláno

tak se taky chystam vymenit kosti protoze uz me nejakej cas neco na predni naprave klepe ,,hlavne pri pomalej jizde\"klepe kazdej kaminek\"kdyz jedu rychleji tak to celkem nerusi skoukl jsem skoro vse co me napadlo ale hlavne ,,kosti nemaj vubec zadnou vuli,kdyz mlatej kosti tak by asi ta vule mela byt citelna ze??mam strarika 406 1.8

Odesláno
Původně zaslal: hamburger

tak se taky chystam vymenit kosti protoze uz me nejakej cas neco na predni naprave klepe ,,hlavne pri pomalej jizde\"klepe kazdej kaminek\"kdyz jedu rychleji tak to celkem nerusi skoukl jsem skoro vse co me napadlo ale hlavne ,,kosti nemaj vubec zadnou vuli,kdyz mlatej kosti tak by asi ta vule mela byt citelna ze??mam strarika 406 1.8

Ne, žádná vůle, jen je vůle na stabilisátoru. Jí jí cejtim, ale v řízení se neprojeví, jen v ochotě zatočit bez naklonění.

Odesláno

Zdravím, ještě jedna taková podotázka: Nějak mi nezbyl čas vyměnit i tu druhou kost (během týdne na tom zapracuju...) a teď mám pocit, jakoby mi auto táhlo mírně doleva (měnil sem levou kost...). Může to být právě tím? Po výměně i té druhé kosti mám plánovanou geometrii...

Odesláno
Původně zaslal: rOMIK306xrd

Zdravím, ještě jedna taková podotázka: Nějak mi nezbyl čas vyměnit i tu druhou kost (během týdne na tom zapracuju...) a teď mám pocit, jakoby mi auto táhlo mírně doleva (měnil sem levou kost...). Může to být právě tím? Po výměně i té druhé kosti mám plánovanou geometrii...

Tak něž budeš dělat geometrii koukni i na kuláky a ty silentbloky v ramenou, protože nestojej tolik a po nich se geomertie dělat musí, narozdíl od těch kostí..

Odesláno

Původně zaslal: rOMIK306xrd

Tak něž budeš dělat geometrii koukni i na kuláky a ty silentbloky v ramenou, protože nestojej tolik a po nich se geomertie dělat musí, narozdíl od těch kostí..

No zase v tak krátkém časovém horizontu se na tu geometrii nechystám (až příští měsíc po výplatě). Na kuláky se mi díval ten kamarád, co sem u něho byl nad jámou a říkal, že jsou naprosto OK. Na silentbloky se ještě juknu...

Odesláno

Původně zaslal: hamburger

Ne, žádná vůle, jen je vůle na stabilisátoru. Jí jí cejtim, ale v řízení se neprojeví, jen v ochotě zatočit bez naklonění.

sory spatne jsem se vyjadril,,,prave ze jsem nikde spatnyho nic nenasel a hlavne ty stabilizacni tycky prave nemaj\" zadnou\" vuli kdyz se snima snazim zacloumat ,,kamos je prej menil ,ale ze prej taky nemeli vuli,a prestalo to klepotat,no asi je obednam zacnu u toho nejjednodussiho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...