Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tříprs?ák

zdravim.dnes jsem sveho milacka tukl a tak zhanim nejlevnejsi vrakac okoli olomouce.a nebo leda ze by mel doma nekdo pravou predni lampu(cirou optuiku)a cernou predni kapotu.moc diky mejte se lip jak ja:bojim:myslim

okolo OL znám akorát vrakáč v Nedvězí a Bystročice

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: tříprs?ák

zdravim.dnes jsem sveho milacka tukl a tak zhanim nejlevnejsi vrakac okoli olomouce.a nebo leda ze by mel doma nekdo pravou predni lampu(cirou optuiku)a cernou predni kapotu.moc diky mejte se lip jak ja:bojim:myslim

okolo OL znám akorát vrakáč v Nedvězí a Bystročice

Jo toz tydle dva moc dobry nejsou. Teda aspon co jsem ja shanel, tak nemeli. A to co meli, tak meli docela drahy. A jeste mi to pripadalo, ze ani nemaji zajem neco prodat.

Ale zkus se tam poptat, treba budes mit lepsi zkusenost.

Jinak jeste jeden vrakac je v Krelove u Olomouce. Tam jsem ale jeste nebyl, jen jsem tam volal.

Odesláno

Nedvězi a Bystročice jsou nejhořší vrakáče :xvul

Ale přímo v Olomouci je vrakáč na Peugeoty. Mohl bych někde zkusit najít číslo. Je celkem levnej. Je to v Hejčíně (jedeš směrem z Neředína a před kolejema před Gymnáziem zahneš doleva-podél kolejí, jedeš furt rovně, pak se tam ty koleje kříží se silnicí. Je tam policejní stanice a asi po 300metrech je po levé straně oplechovaný pozemek. Vedle toho je duům, tak tam zazvoň a řekni požadavek :roker

Doufám, že jsem to popsal dobře, dlouho jsem tam nebyl:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...