tříprs?ák Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 zdravim.dnes jsem sveho milacka tukl a tak zhanim nejlevnejsi vrakac okoli olomouce.a nebo leda ze by mel doma nekdo pravou predni lampu(cirou optuiku)a cernou predni kapotu.moc diky mejte se lip jak ja:bojim:myslim Citovat
Tommy306 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: tříprs?ák zdravim.dnes jsem sveho milacka tukl a tak zhanim nejlevnejsi vrakac okoli olomouce.a nebo leda ze by mel doma nekdo pravou predni lampu(cirou optuiku)a cernou predni kapotu.moc diky mejte se lip jak ja:bojim:myslim okolo OL znám akorát vrakáč v Nedvězí a Bystročice Citovat
Tornado Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: tříprs?ák zdravim.dnes jsem sveho milacka tukl a tak zhanim nejlevnejsi vrakac okoli olomouce.a nebo leda ze by mel doma nekdo pravou predni lampu(cirou optuiku)a cernou predni kapotu.moc diky mejte se lip jak ja:bojim:myslim okolo OL znám akorát vrakáč v Nedvězí a Bystročice Jo toz tydle dva moc dobry nejsou. Teda aspon co jsem ja shanel, tak nemeli. A to co meli, tak meli docela drahy. A jeste mi to pripadalo, ze ani nemaji zajem neco prodat. Ale zkus se tam poptat, treba budes mit lepsi zkusenost. Jinak jeste jeden vrakac je v Krelove u Olomouce. Tam jsem ale jeste nebyl, jen jsem tam volal. Citovat
Tornado Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Jeste dodam, ze bude lepsi kdyz si tam zavolas a zeptas se jestli dil maji. Bystrocice - 606/750353 Krelov - 602/512987 Citovat
mirek03 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Souhlasim s Tornadem Nedvězi a Bystročice-nemaji,nebo drahy...ochota na bodu mrazu!!!!! Citovat
Dave_GTI Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Nedvězi a Bystročice jsou nejhořší vrakáče Ale přímo v Olomouci je vrakáč na Peugeoty. Mohl bych někde zkusit najít číslo. Je celkem levnej. Je to v Hejčíně (jedeš směrem z Neředína a před kolejema před Gymnáziem zahneš doleva-podél kolejí, jedeš furt rovně, pak se tam ty koleje kříží se silnicí. Je tam policejní stanice a asi po 300metrech je po levé straně oplechovaný pozemek. Vedle toho je duům, tak tam zazvoň a řekni požadavek Doufám, že jsem to popsal dobře, dlouho jsem tam nebyl:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.