Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak to mě fakt nenapadlo. Jedna větší hovadina než druha.

To teda nevím, čím to šetří planetu, když to u křižovatky 5x startuje a právě při startu je nejvíc emisí:-) Mě to teda nešetří nervíky. Naštěstí jde vypnout, jen člověk nesmí zapomenout. Neb bud je už ten start/stop nějakej KO, nebo to tak mělo bejt, ale motor to vypne i když jen dobržduju a uplně nestojím. Takže sem už zažil, že to chcíplo a hned zas startovalo a já měl strach o motor, jak to zacukalo...

Jen co budu vědět, že auto zůstane u nás, kupuju to udělátko, cos mi tuším poslal ty  v odkazu a budu si tu vyfikundaci zapínat sám:-)

P.S. Tak ne, poslal to Peťa:-)

Upraveno uživatelem Strad
Odesláno

Měl jsem to nastavené jako rutinu, nasednout, nastartovat, zapnout pás a vypnout S&S. V nových autech už to neřeším, prostě to tam takhle funguje a netrápí mě to...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Pažoutek dostal od Ježuldy dárek:-) Verze rádia 8/128 13android.

Nakonec sem plasty k rádiu přiložené nepoužil. 1. mě vadilo, že by původní byli šedivé, nové černé. Navíc jsou do 3008 a ta má širší kastl, tak bych musel složitě upravovat plasty, kastlík.. Nakonec sem jen seříz původní plast a rádio tam zapadlo jak příslovečné Prdel na nočník:-)

Ale...

Nejde mi nastavit denní svícení, přepínač v nastavení sem "našel", ale jak ho zapnu, tak se vypíná/zapíná a nejde spustit a světla prostě nesvítěj.

Taky se mi objevila závada U0140, což dle infa na netu je snad 100 možností:-(

No a taková blbost... Původně sem do auta měl jiné a to mělo už v sobě DABT rádio, jen sem dokoupil anténu. Tady sem DABT nenašel, dle infa by ale mělo fungovat. Je pls nějaké osvědčená aplikace co mi DABT umožní používat?

Radio.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...