czer.t Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 hele lidi: poraďte,chtěl bych do Pažoutka dát automatické rozsvěcení světel,ale: funguje to tak abych si taky mohl rozsvítit JEN PARKOVAČKY?? když někde večer zastavím , musím nutně svítit naplno??(viz třeba žel.přejezd) automatů se dá sehnat dost už od 500,- ale nikdo nepíše v návodu jak je to s parkovačkama(a přepínáním světel a to pomocí relátka vůůbec)..no??.. co Vy na to ,páni znalci??? Citovat
czer.t Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 ..jejda:roll copak mi nikdo neporadí?? Citovat
Neon Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Já ti určitě v týhle oblasti neporadím, ale jestli chceš mít větší pravděpodobnost toho, že ti někdo odpoví, tak si to plácni raději do servisu - tam na to přeci jenom čučí víc lidí, než do modelů. Jenom můj subjektivní názor je, že je to zbytečnost. Mít v autě něco, co mi smo rozsvěcí světla a ještě kevšemu jenom parkovačky - stejně svítim pořád a tlumenejma - takže neni co řešit - teda aspoň u mě... Citovat
chuck11 Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Tak si pro parkovačky udělej ještě tlačítko bokem:papa Citovat
Dundee Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Já už mám automatiku v ruce, takže tohle neřeším. Pokud budeš mít automat takovej, že světla na páčce můžeš mít v poloze \"zapnuto\" a po vypnutí motoru ti to samo zhasne, stačí jen pootočit z5 na parkovačky... Citovat
czer.t Odesláno 9. červen 2006 Autor Odesláno 9. červen 2006 ..no jo,...to mě nenapadlo!!:bojimdík!!...mimochodem,dneska jsem koupil automatiku za krásných 299,-kč Citovat
czer.t Odesláno 9. červen 2006 Autor Odesláno 9. červen 2006 viz http://www.autolamp.cz/indexframe.php?id=katalog Citovat
mildamm Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Čaues! Můžu vědět kde jsi sehnal tak levnou automatiku?Já mám možnost nejlevněji za 700 Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.