Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele lidi: :papa poraďte,chtěl bych do Pažoutka dát automatické rozsvěcení světel,ale:

funguje to tak abych si taky mohl rozsvítit JEN PARKOVAČKY?? když někde večer zastavím , musím nutně svítit naplno??(viz třeba žel.přejezd) :roll automatů se dá sehnat dost už od 500,-

ale nikdo nepíše v návodu jak je to s parkovačkama(a přepínáním světel a to pomocí relátka vůůbec)..no??..:aut co Vy na to ,páni znalci???:roker:mrk

Odesláno

Já ti určitě v týhle oblasti neporadím, ale jestli chceš mít větší pravděpodobnost toho, že ti někdo odpoví, tak si to plácni raději do servisu - tam na to přeci jenom čučí víc lidí, než do modelů.

Jenom můj subjektivní názor je, že je to zbytečnost. Mít v autě něco, co mi smo rozsvěcí světla a ještě kevšemu jenom parkovačky - stejně svítim pořád a tlumenejma - takže neni co řešit - teda aspoň u mě...

Odesláno

Já už mám automatiku v ruce, takže tohle neřeším. Pokud budeš mít automat takovej, že světla na páčce můžeš mít v poloze \"zapnuto\" a po vypnutí motoru ti to samo zhasne, stačí jen pootočit z5 na parkovačky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...