Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

Peugeot 207 rok vyroby 2009, 1.4 benzin 54kW 73 koni.

Kupeny z bazaru pri 146 000km, vymenene rozvody a olej plus robena STK. Avsak po mesiaci uzivania - najazdenych za tento mesiac cca. 400km vyskocila hlaska na palubnom pocitaci ako nedostatok oleja - kontrola oleja sa nerozsvietila ale, tak klasicky skontrolujem a kontrolna tycka uplne sucha plus som si vsimol chladiaci kvapalinu pod minimom. Tak som chladiacu doliaa na max a olej cca. 9dcl po siedmu palicku na kontrolnej tycke.

Teraz kontrola po 2 tyzdnoch jazdenia a 150km ubytok o 4 palicky na kontrolnej tycke. Chladiaca nastastie neubudla. Po nastartovani vidno biely z vyfuku kym sa nezohreje motor ale nie je to husty biely dym. Autom sa jazdia len kratke trasy cca. 5km do prace a po meste. Motor nema turbo ani DPF, len ciste katalyzator. Pouzity olej je 5W-30.

Chcem s tym ist do bazaru a reklamovat ci je to v poriadku po 500km stratit vyse 1L oleja.

Nejake napady co za tym moze byt?

Dakujem pekne.

Odesláno

ten motor je dobrý, ale trpí na těsnění pod hlavou a gufera ventilů, vypadá to na těsnění pod hlavou (teče v místě hl. olej. kanálu do hlavy, já bych to reklamoval, nebo se domluvil na nějaké spoluúčasti při opravě, že by třeba zaplatili materiál atd., ta oprava není moc drahá , samozřejmě by se muselo probrat více věcí, napadají mě třeba kompres. tlaky atd. než by se to začalo dělat

Odesláno (upraveno)

nemam s tym skusenost,nakolko je z bazaru...ako by som to mal postavit? prisiel som reklamovat z dovodu ze sa stratil 1L oleja za 500km? vdaka za rady

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

ahoj, ano, z důvodu nadměrné spotřeby oleje auto reklamuju, samozřejmě řekni, že se ztrácí i chlad. kapalina, takže podezření na vadné těsnění pod hlavou..., a teď je otázka jak se k tomu postaví bazar a ty--jestli bazar přistoupí na nějakou slevu, nebo zaplatí třeba polovinu opravy atd., no to už záleží na tobě, jestli už auto nechceš v žádném případě, nebo se nějak domluvíte...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...