janes Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Nazdárek, mám 306 1.9D r.v. 99 a nechal sem si vyměnit zadní nápravu bo ta původní byla dokroucená od bouračky. Nová náprava byla z modelu r.v.96. Všechno v pohodě až na to že mi teď nejde ABS. Známý který mi to dělal říkal, že by mohl být problém v čidlech. Nemáte náhodou někdo s tímto nějakou zkušenost nebo radu co bych měl zkontrolovat po případě udělat? Dík moc... Citovat
bubakkaja Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 no nejdrive vizuelni kontrola po dratech a pak asi nejaky tester diag. Citovat
mk405 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 u 405 nadělá chaos obyčejná kovová nečistota na čidle takže pokud zlobí říkám jako první očistit všecny čidla, když to nepomůže nastupuje dražší varianta neco je potřeba opravit vyměnit Citovat
janes Odesláno 6. červen 2006 Autor Odesláno 6. červen 2006 Dík dík, nemáte náhodou představu co takové čidlo stojí? Podle toho, když jsem to viděl tak bych za to víc než 200,- nedal . Asi je vyměním, jistota je jistota. Měl jsem spíš strach jestli tam nemůže dojít k nějaké nekompatibilitě mezi nápravou r.v. 96 a autem r.v. 99. Nerad bych sháněl ještě jednu nápravu a měnil ji znova... . Nebo nedej bože něco jiného... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.