Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek, mám 306 1.9D r.v. 99 a nechal sem si vyměnit zadní nápravu bo ta původní byla dokroucená od bouračky. Nová náprava byla z modelu r.v.96. Všechno v pohodě až na to že mi teď nejde ABS. Známý který mi to dělal říkal, že by mohl být problém v čidlech. Nemáte náhodou někdo s tímto nějakou zkušenost nebo radu co bych měl zkontrolovat po případě udělat? Dík moc...

Odesláno

u 405 nadělá chaos obyčejná kovová nečistota na čidle takže pokud zlobí říkám jako první očistit všecny čidla, když to nepomůže nastupuje dražší varianta neco je potřeba opravit vyměnit

Odesláno

Dík dík, nemáte náhodou představu co takové čidlo stojí? Podle toho, když jsem to viděl tak bych za to víc než 200,- nedal :D. Asi je vyměním, jistota je jistota. Měl jsem spíš strach jestli tam nemůže dojít k nějaké nekompatibilitě mezi nápravou r.v. 96 a autem r.v. 99. Nerad bych sháněl ještě jednu nápravu a měnil ji znova... :bojim. Nebo nedej bože něco jiného...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...