Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při podřazení z 3 na 2 jde strašně ztuha . Dokonce se už asi 3x ozvalo :grr. Jsem zvědavej co mi na to řeknou v servisu .Trochu brzo - najeto 8000tk. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Jiří

Při podřazení z 3 na 2 jde strašně ztuha . Dokonce se už asi 3x ozvalo :grr. Jsem zvědavej co mi na to řeknou v servisu .Trochu brzo - najeto 8000tk. :myslim

ide to tak od začiatku alebo sa to objavilo až teraz?

Odesláno

Tužší to je od začátku. Diagnóza v servise - výměna táhel řazení. Uznáno jako gar. oprava.Snad se mi za týden zlepší nálada. :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Jiří

Tužší to je od začátku. Diagnóza v servise - výměna táhel řazení. Uznáno jako gar. oprava.Snad se mi za týden zlepší nálada. :papa

Mám obdobný problém. Pomohla ta výměna táhel?

Odesláno

no tak to na tejto novej 307 sa velice zle hadze z 1 na 2 nejak sa im to nepodarilo na starej 307 to bolo o moc lepši, ale zase sa mi zdá že tuto je kratšia dráha :myslim

Odesláno

Výměna provedena - znatelné zlepšení při podřazování /jde o mnoho lehčeji/. :super Uznáno v záruce. Při té příležitosti zapnuty světla po startu. :super

Odesláno

Tak fajn. Myslím,že u mě to taky budou ty táhla. Víte cenu té opravy? Aspoň přibližně, abych měl představu, kolik si na to připravit. Já už auto v záruce bohužel nemám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...