Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chlapi,

tejto zimy sa mi pokazil zámok dvierok palivovej nádrže, prídem na Shellku, chlapík mi chcel natankovať a nič. Dvierka sa nedali otvoriť. Tak som ten jazýček plochým šrobovákom nasilu odtlačil. Potom doma som zistil, že ten jazýček raz funguje a raz nie. Tak som si zohnal nový motorček zámku a chcem ho vymeniť. Ale neviem ako.

Viete prosím poradiť odkiaľ sa k nemu dostanem? Či z kufra, či zospodu od zadného pravého blatníka, či odkiaľ. Mám aj Service manuál k 607, aj som guglil a nič. Preto sa na vás obracia ko na poslednú záchranu, než to dám do servisu.

Ďakujem za rady.

• O 8 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, jsem zde nový též.Bolest dvířek u Peugeotu bude u vícero aut.Sam dvířka odtlacim směrem dopředu,a fungující nějaký čas.Bohuzel nevím z které strany se dokážou opravit,viz jazýček.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Samotný zámok som zohnal z vrakáča a vymenil som ho - funguje spoľahlivo. Vizerá takto image.png.56db363aa6b3d6a7596d5b26425fe8fb.png.

Treba odobrať v kufri pravý tapacír (tam kde je CD changer) a poza blatník popod pravý pánt kufra sa dostaneš k zámku, ktorý drží na dvoch skrutkách. Len ho treba vymeniť a napojiť konektor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...