Guest MR Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Ahoj.Sice si tu už docela dlouho občas pročítám příspěvky, ale zaregistrovat jsem se rozhodl až teď.Nicméně mám dotaz na ty co vlastní 206 a mají střešní nosič.Rád bych si jej také pořídil,ale nelíbí se mi, že je řešen připevněním šrouby pod dveře.Viděl jsem ho osobně už na pár autech a mám strach, že po jeho připevnění a případném zatížení (v mém případě 2 kola a jejich příslušné nosiče), dojde k prohnutí plechu na střeše.Protože při dostatečném stáhnutí horní ližiny z obou stran šrouby dojde k jejich prohnutí směrem k sobě a tímto vlastně tlačí na střechu, kterou takto těsně nad dveřmi vlastně promáčknou.Myslím, že toto Peugeot moc nedořešil a lišty na střeše by byly mnohem lepší řešení.Nemáte s tímto někdo náhodou zkušenosti?Nebo nějakou radu, jak správně nosič upevnit a zároveň tím nezničit promáčknutím již zmiňovaný plech na střeše nad dveřmi? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.