Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslím,že u nás se to nikde nevyrábí.Možná ve Francii:myslim

Buď to nechej pochromovat a nebo je nějaká fólie kterou se to dá potáhnout a vypadá to jako pochromované:papa:papa:papa

Odesláno

Folii ne. Sice FoliaTec dělá nějakou 3D chrom folii , ale zrcátko s ní podle mě potáhnout nepujde. Moc zaobleno do všech stran. A nevím jestli je pro venkovní použití.

Co se týče toho chromování. V Jablonci n. Nisou se chromovaly paraboly do světlometů. A ty jsou z plastu. Jen nevim co to vydrží.

Odesláno
Původně zaslal: VDO

Folii ne. Sice FoliaTec dělá nějakou 3D chrom folii , ale zrcátko s ní podle mě potáhnout nepujde. Moc zaobleno do všech stran. A nevím jestli je pro venkovní použití.

Co se týče toho chromování. V Jablonci n. Nisou se chromovaly paraboly do světlometů. A ty jsou z plastu. Jen nevim co to vydrží.

Tou folíí to jde,u nás je tiskárna(snad skoro všeho) a provádějí i tónovaní oken atd.(prostě všechno co se fólií týče) a ukazoval mi jak jdou na oktavce potáhnou zrcátka,přišli jsme k auta a já :očuměl:o jak blbej měl ho celý potažený oranžovou folií,myslel jsem,že je to nastříkaný,ale až mi vytočil zrcátko tak bylo vidět ukončení folie,říkal že stím normálně jezdí do myčky.

Tak asi tak

:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...