Mikii84 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Nevíte kde by se to dalo sehnat na 406 nový model??Nikde to nemůžu najít.Nebo co myslíte to nechat pochromovat?Dík:papa Citovat
chuck11 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Myslím,že u nás se to nikde nevyrábí.Možná ve Francii:myslim Buď to nechej pochromovat a nebo je nějaká fólie kterou se to dá potáhnout a vypadá to jako pochromované:papa:papa Citovat
VDO Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Folii ne. Sice FoliaTec dělá nějakou 3D chrom folii , ale zrcátko s ní podle mě potáhnout nepujde. Moc zaobleno do všech stran. A nevím jestli je pro venkovní použití. Co se týče toho chromování. V Jablonci n. Nisou se chromovaly paraboly do světlometů. A ty jsou z plastu. Jen nevim co to vydrží. Citovat
chuck11 Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: VDO Folii ne. Sice FoliaTec dělá nějakou 3D chrom folii , ale zrcátko s ní podle mě potáhnout nepujde. Moc zaobleno do všech stran. A nevím jestli je pro venkovní použití. Co se týče toho chromování. V Jablonci n. Nisou se chromovaly paraboly do světlometů. A ty jsou z plastu. Jen nevim co to vydrží. Tou folíí to jde,u nás je tiskárna(snad skoro všeho) a provádějí i tónovaní oken atd.(prostě všechno co se fólií týče) a ukazoval mi jak jdou na oktavce potáhnou zrcátka,přišli jsme k auta a já čuměl:o jak blbej měl ho celý potažený oranžovou folií,myslel jsem,že je to nastříkaný,ale až mi vytočil zrcátko tak bylo vidět ukončení folie,říkal že stím normálně jezdí do myčky. Tak asi tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.