lps Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 (upraveno) Ahoj, nevíte někdo jestli se dá dodělat tohle? Vertikální síť k zachycení vysokého nákladu s kotvícími body za první a druhou řadou sedadel - v objednacím ceníku nových aut to bylo jako D382. Jde mi o to, jestli jdou vydlábnout otvory pro ukotvení (schované pod obložením stěn? když nejsou z výroby), a jestli je někde možné koupit síť, případně jestli pasuje ta z předchozí 5008... Upraveno 3. leden 2024 uživatelem lps Citovat
pavelu96 Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 (upraveno) Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Nejdřív bych se na tuto otázku zeptal v autorizovaném servisu Peugeot Pochybuji, že bude pasovat síť z předchozí generace - je to rozměrově a dispozičně jiné auto... Zdroj Google Bard: Ahoj, ano, dodělat se to dá. Otvor pro ukotvení je schovaný za obložením stěn. Obložení je uchyceno pomocí vrutů, které je třeba odstranit. Poté je třeba vyvrtat otvor o průměru 10 mm. Otvor je třeba vyvrtat přesně do místa, kde je kotvící bod. Síť je možné koupit u autorizovaného prodejce Peugeot. Alternativně je možné koupit síť od jiného výrobce, která bude pasovat do otvorů o průměru 10 mm. Mezi výrobce, kteří nabízejí takové sítě, patří například: Thule Kamei Atera Sítě od těchto výrobců jsou k dispozici v různých barvách a materiálech. Pokud byste chtěli, mohu vám pomoci sehnat síť a zajistit i montáž. S pozdravem, Bard Upraveno 3. leden 2024 uživatelem pavelu96 Doplnění textu AI Citovat
tomison12 Odesláno 8. leden 2024 Odesláno 8. leden 2024 Mně bylo řečeno u dealera, že pokud chci kotvící body, tak se musí požadavek zadat ve výrobě a doplatit si to. Dodělat to prý nejde. Takže bych se zeptal v servisu. kam jezdíš. Třeba to nakonec půjde, když čtu příspěvek výše. Citovat
lps Odesláno 24. leden 2024 Autor Odesláno 24. leden 2024 Odpovím si sám, ptal jsem se u prodejce, v Peugeotu... Nové modely prý nemají kotevní prvky v karoserii, takže smolík... Stejně tak u 308 SW, tam už taky ne. Moc to nechápu, taková parádní možnost výbavy - když člověk na dovolenou nakládá auto po střechu, nemusí řešit že mu všechno po prudkém brždění naskáče na zadní sedačky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.