pkopecky992 Odesláno 8. prosinec 2023 Odesláno 8. prosinec 2023 (upraveno) Ahoj. Jsem tu nový(poznávám). Na naší 206 jdou ztuha řadit stupně. Při rozjedu krásně 1,2,3. Když podřadím v řadicí páce to vrtí,kroutí a především když podřazuji většinou ze 3 na 2 a 1 nejde mi to tam dát. Nejde to přes zuby nebo tak něco jen to tam nejde a musím citlivě nebo víckrát. Slyšel jsem, že táhla zlobí, mohli by to být ?? Díky za rady. Upraveno 8. prosinec 2023 uživatelem pkopecky992 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2023 Odesláno 8. prosinec 2023 ahoj, doporučuju nechat projet auto někým zkušeným se zaměřením na to řazení rychlostí, pokud to nebude dobré ani potom, nechat seřídit řazení a hned kontrolu množství oleje v převodovce, seřízení bych svěřil autorizáku nebo někomu, kdo se pežotům věnuje pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pkopecky992 Odesláno 8. prosinec 2023 Autor Odesláno 8. prosinec 2023 Aha. Děkuji. Nemáš nejakej tip na někoho v Plzeňském kraji ? Díky. Citovat
pkopecky992 Odesláno 8. prosinec 2023 Autor Odesláno 8. prosinec 2023 Ještě se zeptám ty táhla a olej v převodovce dokážu vyměnit doma sám ?? Oleje , startér a podobně věci si dělám sám. Jen na jiné značky. Peugeota jsem nikdy nedělal Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2023 Odesláno 8. prosinec 2023 ano, vyměníš--jsou to kovové tyčky, které drží na čepech, krátká táhla jsou jen nacvaknuté, ale kupuj díly jen s VIN auta, vlasně se jedná jen o vůle na koncích těch tyčí, možná se dá ještě koupit repas sada řazení (jsou to plast pouzdra, dají se vytočit na soustruhu ze silonu) Citovat
pkopecky992 Odesláno 8. prosinec 2023 Autor Odesláno 8. prosinec 2023 OK zkusím vymyslet. Děkuji moc rady. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.