Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je vysokotlaká pumpa 2.2 HDi shodná s 2.0 HDi ?Viděl jsem výrobek Italský,Český a Bosch namontovány na HDi motorech.Díky Jirka 607

Odesláno

Podle obednavacich kodu je stejna u jako u 2,0Hdi aspon u 406, u 607 je v nadrzi jeste jedno cerpadlo na aditivum tak nevim ,zatim me odeslo jen to niskotlake . Copak ze by zaclo zlobit ?

Odesláno

Na otázku ohledně kolísání ot. motoru mě bylo doporučeno zkusit vyměnit vysokotl. pumpu,v nádrži už mám novou,ale je to stejný.Studený kolísá a v tahu začne přidávat a přestane,jako když chce jet a má málo šťávy,váha je po výměně,tak opravdu nevím.Jezdím v celku v klidu,ale jak naberu plný vůz, je zle.

Odesláno

Na diagnostice jak nízkotlak tak vysoký je prý v pořádku,přiklání se na to že je to nějaké čidlo nebo snímač přetlaku od FAPu.On ten motor má okolo sebe moc ventilů a i to mě nedalo a už jsou také nový,nic se nezměnilo.Jinak dík za odpověd.Je škoda že ten motor není jako u bráchy 2.0 HDi,tam je to o to méňe náročné.

Odesláno

Dijak delalli i za jizdy nebo jen projeli chyby , nejlepsi je udelat diag za jizdy s nystavenymy parametry , tam se projevi vsechny udaje o vysotlakem vstriku vcetne nekterych cidel a pretlaku . Ja jsem to ponich chtel opakovane a nakonec jsem zajel do jineho servisu a tam me udelali diag za jizdy a ukazalo to vse v poradku jen ze je nadbytek aditiva ve Fapu diky kolisavemu niskotlakemu systemu , v tom prvnim servise chteli porad menit FAP a dalsich plno veci . Od te doby auto najelo kolem 30t Km a vse v klidu.

Odesláno

Dám na tebe,zajedu někam jinam a budu to vyžadovat jako Ty,oni buď nechtěj nebo je to asi moc práce vléz do vozu a projet to s PC,kde jim chyby vylezou na display.Sám budu rád,když to bude OK a budu se moc vydat někam ven na dovču,takhle nikdy nevím kdy se to po......Dík za každou radu

Odesláno

Zapomněl jsem říci že jsem před 3 měsíci zkusil odpojit a zaslepit podtl. hadičku ke klapce vzd. vedoucí s propojením EGR ventilu (přisávání splodin do tohoto přívodu přes sací klapku,tento motor jak víš má dva přívody-druhá klapka přes mezichladič),ta první klapka je skoro zavřená,kdy se otevře uplně to nevím,ale stalo se několikrát za studena že motor nechtěl reagovat na plyn a během pár vteřin byla chyba.Po tomto zaslepení to už neudělalo,ani dijak na to nepřišel.

Odesláno

vím o kompletním motoru 2.2 Hdi z citroena C5. Má najeto skutečných 60 tisíc a je na něm ůplně vše. Ten chlap by to rozprodal i na díly. Je to vyndaný z totálky bouračky. Sou tam i vstřiky,prostě všechno krom manuální převodovky. je to motor z roku 2002. Když někdo budete mít zájem tak se ho můžu zeptat za kolik by jednotlivý díly prodal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...