jirka607 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Je vysokotlaká pumpa 2.2 HDi shodná s 2.0 HDi ?Viděl jsem výrobek Italský,Český a Bosch namontovány na HDi motorech.Díky Jirka 607 Citovat
barenst Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Podle obednavacich kodu je stejna u jako u 2,0Hdi aspon u 406, u 607 je v nadrzi jeste jedno cerpadlo na aditivum tak nevim ,zatim me odeslo jen to niskotlake . Copak ze by zaclo zlobit ? Citovat
jirka607 Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Na otázku ohledně kolísání ot. motoru mě bylo doporučeno zkusit vyměnit vysokotl. pumpu,v nádrži už mám novou,ale je to stejný.Studený kolísá a v tahu začne přidávat a přestane,jako když chce jet a má málo šťávy,váha je po výměně,tak opravdu nevím.Jezdím v celku v klidu,ale jak naberu plný vůz, je zle. Citovat
barenst Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 vysoko tlaky okruch se da dobre zmerit na diagnistice , narozdil niskotlakeho , doporucil bych tohle, znam pripad ze kdyz jsi auto vytocil do vyssich otacek tak chciplo , bylo to nejakym cidlem na vysokoltakem vstrikovani . Popripade tady se taky o necem zminuji http://www.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?t=2656 , Citovat
jirka607 Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Na diagnostice jak nízkotlak tak vysoký je prý v pořádku,přiklání se na to že je to nějaké čidlo nebo snímač přetlaku od FAPu.On ten motor má okolo sebe moc ventilů a i to mě nedalo a už jsou také nový,nic se nezměnilo.Jinak dík za odpověd.Je škoda že ten motor není jako u bráchy 2.0 HDi,tam je to o to méňe náročné. Citovat
barenst Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Dijak delalli i za jizdy nebo jen projeli chyby , nejlepsi je udelat diag za jizdy s nystavenymy parametry , tam se projevi vsechny udaje o vysotlakem vstriku vcetne nekterych cidel a pretlaku . Ja jsem to ponich chtel opakovane a nakonec jsem zajel do jineho servisu a tam me udelali diag za jizdy a ukazalo to vse v poradku jen ze je nadbytek aditiva ve Fapu diky kolisavemu niskotlakemu systemu , v tom prvnim servise chteli porad menit FAP a dalsich plno veci . Od te doby auto najelo kolem 30t Km a vse v klidu. Citovat
jirka607 Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 Dám na tebe,zajedu někam jinam a budu to vyžadovat jako Ty,oni buď nechtěj nebo je to asi moc práce vléz do vozu a projet to s PC,kde jim chyby vylezou na display.Sám budu rád,když to bude OK a budu se moc vydat někam ven na dovču,takhle nikdy nevím kdy se to po......Dík za každou radu Citovat
jirka607 Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 Zapomněl jsem říci že jsem před 3 měsíci zkusil odpojit a zaslepit podtl. hadičku ke klapce vzd. vedoucí s propojením EGR ventilu (přisávání splodin do tohoto přívodu přes sací klapku,tento motor jak víš má dva přívody-druhá klapka přes mezichladič),ta první klapka je skoro zavřená,kdy se otevře uplně to nevím,ale stalo se několikrát za studena že motor nechtěl reagovat na plyn a během pár vteřin byla chyba.Po tomto zaslepení to už neudělalo,ani dijak na to nepřišel. Citovat
Dafe Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 vím o kompletním motoru 2.2 Hdi z citroena C5. Má najeto skutečných 60 tisíc a je na něm ůplně vše. Ten chlap by to rozprodal i na díly. Je to vyndaný z totálky bouračky. Sou tam i vstřiky,prostě všechno krom manuální převodovky. je to motor z roku 2002. Když někdo budete mít zájem tak se ho můžu zeptat za kolik by jednotlivý díly prodal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.