jack Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Zdravim mate nekdo zkusenost s vymenou zadniho loziska. Koukal sjem ze stoji kolem 3300 tis, ale je to komplet i s ABS, meni se to jako cele ulozeni. Nejdou vymenit jen ty samotne loziska? Mate nekdo cisla tech lozisek? Dikys Citovat
Radek V. Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 výměna jen ložiska bez náboje je u bubnových brzd bez ABS. U bubnových s ABS je ložisko i s nábojem a u kotoučů je s nábojem vždy;) Citovat
jack Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 to ja vim, ale jestli jdou vymenit jen ty loziska, jako takova bez naboje, ten zachovat puvodni. Nebo tech.lze jen komplet? Dikys H.P. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Jen komplet. Cena sedi. Jinak origo je tak za 7 čili sedmičku. Když jsem ale viděl, co bylo třeba dělat s tim puvodnim nabojem, aby šel dolu, tak bych se do toho asi sám nepouštěl... Citovat
yoshi Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 No tak jak na to tak koukám tak to bude zas pěknej ranec!! Mám 2.0i turbo, takže kotoučobuben a ABS. A jaky máte zkušenosti z různejma značkama těch ložisek. Jestli se můžu ptát? Citovat
kremenak Odesláno 22. srpen 2006 Odesláno 22. srpen 2006 Výměna není problém, ale musíš mít stahovák, pořádný oříšek na matku a dobrý trhák na povolení. Pokud máš ABS tak náboj je zárověň ložisko jako jeden odlitek, je to nedělitelné. Citovat
yoshi Odesláno 22. srpen 2006 Odesláno 22. srpen 2006 Stahovák je, lis taky, ale oříšek je ten oříšek takovej jsem včera nenašel. Musim pujčit nebo si ho spíš koupim. Z výměny strach nemám, nebude to první ložisko co měnim. Jen se občas setkávám s lidmi co říkají že SKF ložiska často reklamují, tak by mě zajímalo jaky ložiska tam máte vi a jak jste spokojeni. Díky Yoshi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.