peugeot 306 Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Zdravím lidi mám dotaz opět ohledně Citronka AX mám totiž Rozteč šroubů 3x98 mm a taková litá kola se skoro nedělaj myslím že stejnou rozteč má i Peugeot 106 nevíte existuje nějaká redukce nebo finta jak mít 4x98 mm na to už se scháněj věci přeci jenom líp předem díki lidi jste fajn vždycky ste mě dobře poradili Citovat
Citros Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: peugeot 306 Zdravím lidi mám dotaz opět ohledně Citronka AX mám totiž Rozteč šroubů 3x98 mm a taková litá kola se skoro nedělaj myslím že stejnou rozteč má i Peugeot 106 nevíte existuje nějaká redukce nebo finta jak mít 4x98 mm na to už se scháněj věci přeci jenom líp předem díki lidi jste fajn vždycky ste mě dobře poradili Redukce fakt nexistuje:bojim protoze kdyby jsi si to jen trosku rozkreslil tak by jsi zjistil, ze na co se ptas je totalni nesmysl... Vymena naboju se nevyplati. Sam osobne jsem kdysi mel AX v lehkym tuningu, tak vim o cem mluvim koukam ze forum na www.citroenax.wz.cz nejak upada Citovat
peugeot 306 Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Jo byla to blbost ale jen mě to zajímalo protože sehnat nějaký Litiny na AX je celkem nadlidskej výkon pokud nechceš hnusné za hafo peněz:aut Citovat
chechet Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: peugeot 306 Jo byla to blbost ale jen mě to zajímalo protože sehnat nějaký Litiny na AX je celkem nadlidskej výkon pokud nechceš hnusné za hafo peněz:aut alessio urcite nejake tridirove disky dela a nejsou drahe. zalezi co je o tebe \"hafo penez\". Citovat
.mycTD Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 jedine redukcni podlozky. Jestli ma AX taky tak blby ET jako moje 309, tak by to akorat pomohlo. Mas srouby, nebo stefty? Citovat
Citros Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: peugeot 306 Jo byla to blbost ale jen mě to zajímalo protože sehnat nějaký Litiny na AX je celkem nadlidskej výkon pokud nechceš hnusné za hafo peněz:aut alessio urcite nejake tridirove disky dela a nejsou drahe. zalezi co je o tebe \"hafo penez\". alessio jsou smejdy... po dvou letech na nich nenajdes lak... Citovat
Citros Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: .mycTD jedine redukcni podlozky. Jestli ma AX taky tak blby ET jako moje 309, tak by to akorat pomohlo. Mas srouby, nebo stefty? ani podlozkama to nejde resit, jsou tam srouby a navzajem by se to prekryvalo... neresitelny a navic by se nevlezly zadni kola do blatniku:bojim Citovat
.mycTD Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 jeden sroub muzes pouzit jako spolecnej a napr ja kdybych dal kola s \"normalnim\" ET tak mi tam zbyde mista na podlozky azaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.