slopperjoe Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Zdravim všetkých, pokiaľ by mal niekto záujem o autokoberce do p806 - textilne, našiel som jednu firmu v Rožnove pod Radhoštem- www.zpv.cz, potreboval som predný celokusový koberec do mojho p806, sú naozaj ochotní, vyrobili mi ho podľa výkresu,budúci týždeň si idem poň, tak som zvedavý. Citovat
slopperjoe Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 dnes som si ho bol prevziat, cena za predny v celku 465 CZK, som s nim spokojny. doporucujem. Citovat
Kubis Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Ahoj.ZPV jsou závody pryžových výrobků,čtu správně,že Ti udělali koberec textilní?Není to třeba textil s gumou?Zajímá mě to,protože když se vykloním z okna v práci,tak vidím na vchod této firmy.P806 Citovat
slopperjoe Odesláno 4. červen 2006 Autor Odesláno 4. červen 2006 je to naozaj textilny koberec, skus sa ku nim pozriet aj na web, amju siroku ponuku roznych typov, gumovych aj textilnych. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.