pažout 106 Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 Zdravím, kupoval jsem poloosu na Peugeot 106 1.1i 44kW (Sketch). Jednalo se o tento kus: https://www.autodily-pema.cz/poloosa-hnaci-hridel-gsp-210156?utm_source=eshop_order_email&utm_medium=email&utm_campaign=eshop_order_email&utm_content=order_item Bohuzel po namontovani jsem zjistil, že mi na autě nesedí. Průměr osazení ,,hrušky" byl u strany kola o 1cm větší, tím pádem tam poloosa nedosedla správně a po dotáhnutí nešlo potočit kolem. Proto se chci zeptat jestli někdo nemá tip, kterou poloosu vzít. Už jsem tento dotaz směřoval na stránku autokšeft kde mi napsali, že mi nejsou schopni sdělit rozměr osazení, takže opravdu nevím kterou poloosu objednat. Předem díky Citovat
ozzy56 Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 mám stejnou zkušenost--i přes VIN přišla poloosa špatná, tak jsme se s prodejcem druhovýroby domluvili, že objedná více kusů (v katalogu jich bylo i 7 ) a porovnáme je s tou mojí, kterou jsem stejnak prodejci musel odevzdat (byly to repas polosy), problém je i v tom, že ta starší auta už mají tak poměněné díly, že se v tom nikdo nevyzná (na autě už nejsou díly jak to vyjelo z továrny), tohle platí především pro brzdy a podvozkové díly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.