bubakkaja Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 panove mam velky problem.jelikoz mi moje xsara vts stale klepe a nevim si rady cim to je budu v nejblizsi dobe motor rozebirat.myslim si ze to je pistni cep.dneska jsem byl v citroenu zeptat se na cenu pistu a rekli mi tam ze stoji 26500 ale cela sada a nejde koupit samostatny pist.neresil tu uz nekdo takovy problem.poradte mi kde bych ho mohl koupit a naznacte kolik stoji:papa Citovat
vector Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: bubakkaja panove mam velky problem.jelikoz mi moje xsara vts stale klepe a nevim si rady cim to je budu v nejblizsi dobe motor rozebirat.myslim si ze to je pistni cep.dneska jsem byl v citroenu zeptat se na cenu pistu a rekli mi tam ze stoji 26500 ale cela sada a nejde koupit samostatny pist.neresil tu uz nekdo takovy problem.poradte mi kde bych ho mohl koupit a naznacte kolik stoji:papa Co máš za rok výroby, kolik to má najeto atd.. Píst se pokud vím dá sehnat zvlášť, ale otázka je co bude stát polomotor z jiného auta, když to není na záruku a auto už má něco najeto. Citovat
bubakkaja Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 no jeje to ma najeto 110 ale orig. asi 180 a podle mne to bylo potkane ale uz v italii byly menene gufera na hlave.je to 11/98 ja jsem myslel ze to jsou zdvihatka tak jsem je vymenil ale nebyly:( Citovat
bubakkaja Odesláno 18. květen 2006 Autor Odesláno 18. květen 2006 a nevali se nekomu doma takovy motor XU10J4RS/L3 (RFS) koupil bych i starsi pridreny [upravil dne 20.5.06 bubakkaja] Citovat
jirka607 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Napiš jaký máš vrtání a jestě lepší očisti vršek pístu a napiš.Mám kamoše,ten to většinou sežene.Jirka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.