Lukeluke6864 Odesláno 22. květen 2023 Odesláno 22. květen 2023 Dobrý den jsem nováček na fóru tak nevím jestli píší správně mechanik mi měnil těsnění , protože tam to špatně tesnilo k turbu .. když jsem odjížděl z ničeho nic kontrolka servisní klíč oranžový a na displeji závada motoru ale motor nesvitil .. nevím zda skočila servisní prohlídka takhle naráz nebo souvisí s problémem diagnostika samozrejmne nic nehlásí .. Citovat
pavelu96 Odesláno 22. květen 2023 Odesláno 22. květen 2023 Vítám Tě na Peugeot clubu. V dubnu, když jsi vložil první příspěvek, tak ten nadpis aspoň trochu popsal tvoje auto a příčinu problému (tenhle nadpis je špatně, oprav si ho). Jestli píšeš správně, tak se tvoje učitelka češtiny obrací v hrobě a vybitý telefon do mrtě je taky špatně (dělám si srandu ). Co na to říkal mechanik, když jsi od něj odjížděl a svítila závada motoru po jeho zásahu? Pokud svítí jen servisní kontrola, tak zmáčkni pravé tlačítko mezi budíky a uvidíš, kdy tě čeká servisní prohlídka. U roku 2019 počítám, že na ně chodíš a víš kdy byl nulovaný stav počítadla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.