Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši fakt mě to mrzí,že jsem všechny tady zhuntoval ať jedou na srazík a nakonec sem tam nebyl:xvul.Poněvadž sem v pátek jak sem přišel z práce zjistil nečekaně,že v sobotu budu muset z rodiných důvodů jet na Slovensko:(.

Muselo to tam být super-nemáte aspoň nějaký fotky s té akce:roll

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Hoši fakt mě to mrzí,že jsem všechny tady zhuntoval ať jedou na srazík a nakonec sem tam nebyl:xvul.Poněvadž sem v pátek jak sem přišel z práce zjistil nečekaně,že v sobotu budu muset z rodiných důvodů jet na Slovensko:(.

Muselo to tam být super-nemáte aspoň nějaký fotky s té akce:roll

škoda, že si nejel, bylo to super...:D

Odesláno

Jo bylo to tam maximalni hlavne vecer jejda to sem si zase uzil vikend..... clovek by nerekl co vsechno se da delat na takovym tuning srazu a ani auta nemusite sledovat :D:D jen tak btw: byl tam nekdo v sobotu vecer az do konce? nebo tak proste nez byla ta parba?

Odesláno
Původně zaslal: zabicka

Ja jsem vybojovala treti misto v Show and Shine ve France Scene - takze na ten sraz nikdy nezapomenu!!! :aut

Jinak vazne povedenej pohodovej sraz! Doporucuju zas v zari!

Tak to se sluší poblahopřát ;):papa:)

Odesláno

Ja jsem vybojovala treti misto v Show and Shine ve France Scene - takze na ten sraz nikdy nezapomenu!!! :aut

Jinak vazne povedenej pohodovej sraz! Doporucuju zas v zari!

Taky blahopreji mas to krasny auti takze si to zaslouzis..... dokonce jsem te tam nekde videl i jezdit s autickem fakt krasne auticko to mas... a kamos rikal ze i ridicka moc krasna ;)

[upravil dne 23/5/06 Marda106]

Odesláno

Dekuju vsem za gratulace, je to vazne cennej poharek a moc me tesi!

Marda106: Jejdananku, se budu cervenat

Neni treba se cervenat preci za pravdu.... dokonce kdyz si byla blizko nas tak prej kamos rikal ze se mam zeptat jestli nas svezes :D:D ;)

Jo a gratulace jsou potreba mas to fakt pekny to auticko jak stalo na plose tak jsem se dival i do interieru a moc pekny...

vsak na podzim doufam ze tam zase budes...;)

Odesláno

Marda106: Tak to je jeste daleko... Ale pokud to bude jen trochu mozne, tak pojedu, protoze se mi tam moooooooc libilo! Jeste ze jste nic nepovedeli - jsem placha a stydliva, nepolibena, za ruku nevzata!

Odesláno

Marda106: Tak to je jeste daleko... Ale pokud to bude jen trochu mozne, tak pojedu, protoze se mi tam moooooooc libilo! Jeste ze jste nic nepovedeli - jsem placha a stydliva, nepolibena, za ruku nevzata!

No me se tam taky mooooc libilo hlavne ty vecery byly akcni.... Jo tak proc myslis ze jsme nic nerekly protoze jsme taky stydlivy nepolibeni a za ruku nas jeste nikdo nevzal proste by jsme mohli jit z fleku delat farare...:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Devilstorm306

Tady to je klub stydlivých, nepolíbených a za ruku nevzatých???? :D Že bych se přidal, jsem taky takovej plachej :mad::D:)

Tak te vytam mezi namy stydlivimy....... (jinak mezi nama devcatama :D:D teda co to melu :D:D kdo me tam videl v akci tak by nerekl ze jsem stydlivej... )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...