VDO Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Nevim jak v Ostrave, ale u mě v Libereci se před servisem opalujem na lehátkách. Citovat
tomson Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Byl jsem tam a bylo tam asi 5000 aut ale bylo to dobré i počasí.ale bohužel jsem se nedostal do listiny Tuning Franc Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Hoši fakt mě to mrzí,že jsem všechny tady zhuntoval ať jedou na srazík a nakonec sem tam nebyl:xvul.Poněvadž sem v pátek jak sem přišel z práce zjistil nečekaně,že v sobotu budu muset z rodiných důvodů jet na Slovensko:(. Muselo to tam být super-nemáte aspoň nějaký fotky s té akce:roll Citovat
Tommy306 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 mrkni tady... http://www.tuningclubprerov.cz/tsp/vysledky_3tsp.htm Citovat
Lordmajkl Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 Hoši fakt mě to mrzí,že jsem všechny tady zhuntoval ať jedou na srazík a nakonec sem tam nebyl:xvul.Poněvadž sem v pátek jak sem přišel z práce zjistil nečekaně,že v sobotu budu muset z rodiných důvodů jet na Slovensko:(. Muselo to tam být super-nemáte aspoň nějaký fotky s té akce:roll škoda, že si nejel, bylo to super... Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: Tommy306 mrkni tady... http://www.tuningclubprerov.cz/tsp/vysledky_3tsp.htm Dikec za odkaz:super:papa Lordmajkl To je mi jasné Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Co žabičko jak se ti tam líbilo,nedrhla stam náhodou autíčko:D:D:D:D [upravil dne 23.5.2006 chuck11] Citovat
Marda106 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Jo bylo to tam maximalni hlavne vecer jejda to sem si zase uzil vikend..... clovek by nerekl co vsechno se da delat na takovym tuning srazu a ani auta nemusite sledovat :D jen tak btw: byl tam nekdo v sobotu vecer az do konce? nebo tak proste nez byla ta parba? Citovat
zabicka Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Ja jsem vybojovala treti misto v Show and Shine ve France Scene - takze na ten sraz nikdy nezapomenu!!! Jinak vazne povedenej pohodovej sraz! Doporucuju zas v zari! Citovat
Devilstorm306 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: zabicka Ja jsem vybojovala treti misto v Show and Shine ve France Scene - takze na ten sraz nikdy nezapomenu!!! Jinak vazne povedenej pohodovej sraz! Doporucuju zas v zari! Tak to se sluší poblahopřát Citovat
Marda106 Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Původně zaslal: zabicka Ja jsem vybojovala treti misto v Show and Shine ve France Scene - takze na ten sraz nikdy nezapomenu!!! Jinak vazne povedenej pohodovej sraz! Doporucuju zas v zari! Taky blahopreji mas to krasny auti takze si to zaslouzis..... dokonce jsem te tam nekde videl i jezdit s autickem fakt krasne auticko to mas... a kamos rikal ze i ridicka moc krasna [upravil dne 23/5/06 Marda106] Citovat
Kvasky Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Původně zaslal: Marda106 a kamos rikal ze i ridicka moc krasna [upravil dne 23/5/06 Marda106] hmm :D To je potřeba:D [upravil dne 23.5.06 Kvasky] Citovat
zabicka Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Dekuju vsem za gratulace, je to vazne cennej poharek a moc me tesi! Marda106: Jejdananku, se budu cervenat Citovat
Marda106 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: zabicka Dekuju vsem za gratulace, je to vazne cennej poharek a moc me tesi! Marda106: Jejdananku, se budu cervenat Neni treba se cervenat preci za pravdu.... dokonce kdyz si byla blizko nas tak prej kamos rikal ze se mam zeptat jestli nas svezes :D Jo a gratulace jsou potreba mas to fakt pekny to auticko jak stalo na plose tak jsem se dival i do interieru a moc pekny... vsak na podzim doufam ze tam zase budes... Citovat
zabicka Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Marda106: Tak to je jeste daleko... Ale pokud to bude jen trochu mozne, tak pojedu, protoze se mi tam moooooooc libilo! Jeste ze jste nic nepovedeli - jsem placha a stydliva, nepolibena, za ruku nevzata! Citovat
Marda106 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: zabicka Marda106: Tak to je jeste daleko... Ale pokud to bude jen trochu mozne, tak pojedu, protoze se mi tam moooooooc libilo! Jeste ze jste nic nepovedeli - jsem placha a stydliva, nepolibena, za ruku nevzata! No me se tam taky mooooc libilo hlavne ty vecery byly akcni.... Jo tak proc myslis ze jsme nic nerekly protoze jsme taky stydlivy nepolibeni a za ruku nas jeste nikdo nevzal proste by jsme mohli jit z fleku delat farare...:D:D Citovat
Devilstorm306 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Tady to je klub stydlivých, nepolíbených a za ruku nevzatých???? Že bych se přidal, jsem taky takovej plachej :) Citovat
Marda106 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Tady to je klub stydlivých, nepolíbených a za ruku nevzatých???? Že bych se přidal, jsem taky takovej plachej :) Tak te vytam mezi namy stydlivimy....... (jinak mezi nama devcatama :D teda co to melu :D kdo me tam videl v akci tak by nerekl ze jsem stydlivej... ) Citovat
zabicka Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 to je jak z toho filmu Jachyme hod ho do stroje.... \"treba se vas.... plachej\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.